Όταν η Γιάννα ταπείνωσε την ΠτΔ

Επίδειξη δύναμης της κυρίας Αγγελοπούλου

Must Read

Η κυβέρνηση και προσωπικά η πρόεδρος της Δημοκρατίας εκμεταλλεύτηκε δεόντως την επίσκεψη του φιλέλληνα γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντες στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα έγινε σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Μπάιντεν κάνει νερά και κλείνει το μάτι στην Τουρκία.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη ημέρα πριν την έλευση Μενέντεζ, ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Μπλίνκεν έκανε μία αποθεωτική δήλωση για την Τουρκία, που πραγματικά προκάλεσε σοκ στην Ελλάδα.

Τόσο ο πρωθυπουργός, ειδικά όμως η πρόεδρος της Δημοκρατίας βρήκαν ευκαιρία πάλι να απολαύσουν θετική δημοσιότητα, η οποία κυρίως για την πρόεδρο ήταν απαραίτητη διότι η δημοφιλία της καταγράφει αρνητικό ρεκόρ από συστάσεως του θεσμού. Είναι η πιο αντιδημοφιλής πρόεδρος στην ιστορία του θεσμού.

Αυτή την θετική ανάσα για την πρόεδρο όμως, έσπευσε να την «σβήσει» η Γιάννα Αγγελοπούλου. Διότι, όλοι θέλησαν να πάρουν από τη λάμψη του Μενέντες, ειδικά η κυρία Σακελλαροπούλου, ουδείς όμως αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η επίσκεψη Μενέντεζ οργανώθηκε από την Γιάννα Αγγελοπούλου!

Το γεγονός αυτό φρόντισε και το κοινοποίησε η ίδια μέσω εμπίστων κύκλων της, στέλνοντας έτσι μήνυμα ειδικά στην Ηρώδου του Αττικού. Άλλωστε οι σχέσεις της κυρίας Αγγελοπούλου με την πρόεδρο έχουν διαρρηχθεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα μπορούσε λοιπόν η Γιάννα να επιτρέπει στην πρόεδρο να εκμεταλλεύεται τις δικές της ενέργειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This