Μεγάλη ανακατωσούρα με τους νέους βουλευτές στη Νέα Δημοκρατία

Το Μαξίμου ετοιμάζεται να μοιράσει «δαχτυλίδια» για να ανακόψει το κύμα αμφισβήτησης

Must Read

Η περίπτωση Μπογδάνο ήταν ένα ισχυρό καμπανάκι. Το πρόβλημα όμως παραμένει, με τους νέους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να εκφράζουν ανοιχτά την ανασφάλεια τους όσον αφορά το πολιτικό τους μέλλον και φυσικά την επανεκλογή τους.

Αυτό διότι στις επόμενες εκλογές ότι και να γίνει, ακόμα και σε περίπτωση διπλές αναμετρήσεις, ο αριθμός των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος θα είναι πολύ μικρότερος. Όταν ο αριθμός μικραίνει, το πλεονέκτημα το έχουν οι «παραδοσιακοί», τα βαθιά συστήματα, σε όλες τις περιφέρειες και όχι μόνο στις μεγάλες.

Το γεγονός αυτό έχει κάνει πολλούς νέους βουλευτές να αναζητούν κι άλλες επιλογές, με πολλούς από αυτούς να έχουν κάνει προσωπικές δημοσκοπήσεις, όπου τα αποτελέσματα είναι άκρως απογοητευτικά αναφορικά με την πιθανότητα επανεκλογής τους.

Το αίσθημα της αδικίας που τους διακατέχει είναι επίσης ισχυρό, αφού ουδείς εξ’αυτών αξιοποιήθηκε στο κυβερνητικό σχήμα με αποτέλεσμα να έχουν άλλο ένα μειονέκτημα για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει αντιληφθεί το πρόβλημα και αναμένεται παρέμβαση προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει συναντήσεις με κάποιους νέους βουλευτές τους οποίους θεωρεί πολύτιμους για την παράταξη και φροντίζει να τους ενημερώσει προσωπικά ότι θα τους στηρίξει.

Τα ονόματα όσων πρόκειται να «καταπιούν» τους παλιούς στις περιφέρειες τους με τις ευλογίες του Κυριάκου, θα τα έχω σύντομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This