Ο Κυριάκος ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει τον γάμο ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών

Σχετικές εντολές έχουν δοθεί σε δύο κορυφαίους υπουργούς

Must Read

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να εισηγηθεί μία μεγάλη τομή στην ελληνική κοινωνία. Αυτή της νομιμοποίησης του γάμου ομόφυλων ζευγαριών και το πλήρες δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο πρωθυπουργός έχει ήδη δώσει τις ανάλογες εντολές στους δύο κορυφαίους υπουργούς του. Τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Άκη Σκέρτσο.

Οι δύο υπουργοί επικρατείας αναμένεται να επεξεργαστούν το σχετικό νομοσχέδιο, το οποίο θα έρθει προς ψήφιση από την παρούσα βουλή. Ο πρωθυπουργός πιστεύει πως ένα τέτοιο νομοσχέδιο θα περνούσε άνετα και με ευρεία πλειοψηφία, έχοντας ως δεδομένο ότι και ο ΣυΡιζΑ θα το υπερψηφίσει. Ενώ θεωρεί ότι ουδείς εκ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας θα τολμήσει να το καταψηφίσει.

Εκεί που υπάρχει μία σχετική διχογνωμία είναι ο τρόπος με τον οποίο η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της κυβέρνησης θα κοινοποιηθεί. Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού πιστεύουν ότι δεν θα πρέπει να έρθει προς ψήφιση με επικοινωνιακές τυμπανοκρουσίες, διότι κάτι τέτοιο θα ξένιζε μεγάλο κομμάτι της εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός όμως θεωρεί ότι αυτή η πρωτοβουλία θα πρέπει να γίνει ευρέως γνωστή και να αποτελέσει μάλιστα στίγμα της πολιτικής κατεύθυνσης που θέλει να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράταξη.

Αυτή η διχογνωμία μάλλον θα επιλυθεί με κάποιες σφυγμομετρήσεις που θα γίνουν από το Μέγαρο Μαξίμου πριν την ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This