Δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων ψηφίσουν για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ!

Τι σηματοδοτεί το κάλεσμα Λοβέρδου στο «Πανελλήνιο»…

Must Read

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου εντός του Κινήματος Αλλαγής. Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους, είναι ο μόνος ο οποίος αναμένεται να λάβει ευθεία στήριξη τόσο από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά ειδικά από τον ΣυΡιζΑ, προκειμένου να εκλεγεί.

Η στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία είναι πασιφανής, και εκφράζεται μέσω των φιλοκυβερνητικών δημοσκοπήσεων, αλλά κυρίως της προβολής του συγκεκριμένου υποψηφίου από μέσα που πρόσκεινται στην κυβέρνηση.

Αυτό που όμως δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι η Κουμουνδούρου θα παίξει τα ρέστα της προκειμένου να εκλεγεί ο Ανδρέας Λοβέρδος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Αυτό διότι ο Αλέξης Τσίπρας και συνεργάτες του γνωρίζουν πως τυχόν εκλογή του Λοβέρδου θα αποδεσμεύσει τις προοδευτικές δυνάμεις εντός του Κινήματος Αλλαγής, που δεν πρόκειται φυσικά να δεχτούν να συνυπάρχουν με έναν άνθρωπο που έχει διακηρύξει ευθέως την ταύτιση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την «μυστική» συνεργασία του με ανθρώπους όπως ο Θάνος Πλεύρης.

Στο βιβλίο του ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε αποκαλύψει πως «έφτιαχνε» τροπολογίες μαζί με τον Θάνο Πλεύρη, τις οποίες μετέπειτα κατέθετε ως τροπολογίες του Κινήματος Αλλαγής! Αποκάλυψη που προκάλεσε αναταραχή μέσα στο κίνημα.

Υπό ομαλές συνθήκες λοιπόν, ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο του στην εσωκομματική διαδικασία, όπως άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα από το «πλήθος» που συγκεντρώνει στις προεκλογικές του περιοδείες και δεν υπερβαίνει τα 15 άτομα.

Η δήλωση του όμως ότι πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους πρέπει να προσέλθουν στις εκλογές του κινήματος, θεωρήθηκε πρόκληση από τους υπόλοιπους υποψηφίους, αφού άπαντες πλέον γνωρίζουν ότι στρατιές Συριζαίων αλλά και πολλοί ψηφοφόροι κυρίως του Άδωνι, θα προσέλθουν για να τον ψηφίσουν! Οι πληροφορίες μου θέλουν τον υπουργό ανάπτυξης να έχει οργανώσει και ένα «μίνι στρατηγείο» με σκοπό την στήριξη του Ανδρέα Λοβέρδου. Για το θέμα αυτό θα σας έχω πληροφορίες οσονούπω.

Η κατάσταση αυτή λοιπόν έχει εξοργίσει όλους τους άλλους υποψηφίους, μέχρι και τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος μιλά ανοιχτά για «παρέμβαση της διαπλοκής» προκειμένου να στηριχθεί ο Λοβέρδος, αλλά και τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος έκανε σαφώς λόγο όχι μόνο για ηλικιακή αλλά και για «ηθική ανανέωση».

Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να υπενθυμίζουν ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είναι υποψήφιος πρόεδρος, αλλά υπόδικος πρώην υπουργός για ένα τεράστιο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας.

Στο πρακτικό θέμα όμως της αντιμετώπισης «ξενόφερτων» ψηφοφόρων που θα προσέλθουν στις εσωκομματικές εκλογές για να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία. Η δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων θα προσέλθουν στις κάλπες, με τη σύμφωνη γνώμη τους φυσικά. Άλλωστε, ένας πραγματικός ψηφοφόρος του κινήματος αλλαγής δεν έχει κανένα λόγο να «ντρέπεται» επειδή προσήλθε στην εσωκομματική διαδικασία. Αντίθετα, εάν οι στρατιές των «τρολ ψηφοφόρων» γνωρίζουν ότι τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν, είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα προσέλθουν για να ψηφίσουν τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Αυτή η σκέψη ήδη υπάρχει, και όπως ενημερώνομαι είναι από τις πλέον ήπιες που θα πέσουν στο τραπέζι για να αναχαιτιστεί το σχέδιο αλλοιώσεις των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This