Σπασμωδικές αντιδράσεις του Μαξίμου μετά το «χτύπημα» Στουρνάρα

Δεν μπορούν να περάσουν ούτε «παραπολιτικό» εις βάρος του!

Must Read

Η κίνηση του Γιάννη Στουρνάρα να εντάξει τον Γιώργο Χουλιαράκη του ΣυΡιζΑ στον σκληρό πυρήνα των συμβούλων του, στην Τράπεζα της Ελλάδας, έχει προκαλέσει πραγματικό πανικό στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Η πρώτη ανάγνωση του σκληρού κυβερνητικού πυρήνα για αυτή την αιφνίδια κίνηση του Γιάννη Στουρνάρα, ήταν ορθή. Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας είναι γνωστός Survivor και φημίζεται για το ταλέντο του να τοποθετείται ανάλογα με τις εξελίξεις τις οποίες μέχρι σήμερα καταφέρνει να διαβάσει σωστά. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, το μέγαρο Μαξίμου θεώρησε ότι η πρόσληψη του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα από τον Γιάννη Στουρνάρα, ήταν μία σαφής ένδειξη για το τι πραγματικά πιστεύει ο διοικητής αναφορικά με το πολιτικό μέλλον του Κυριάκου.

Η συμφωνία μάλιστα των δύο ανδρών, προκειμένου ο Γιώργος Χουλιαράκης να διατηρήσει την θέση του δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, δεν αφήνει κανένα περιθώριο «διπλής ανάγνωσης». Ο Γιάννης Στουρνάρας θεωρεί ότι η πρωθυπουργική θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη τελειώνει.

Παρά την σωστή ανάγνωση του Μεγάρου, ο τρόπος αντίδρασης ήταν τελείως σπασμωδικός. Η ομάδα επικοινωνίας του πρωθυπουργού θεώρησε ότι ο Στουρνάρας ήταν εύκολος στόχος για να τον αποδομήσουν με τα γνωστά φαρμακερά δημοσιεύματα που ξεφυτρώνουν σε ελεγχόμενα ΜΜΕ, όταν κάποιος κάνει το λάθος να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό δημοσίως. Όπως ακριβώς κάνουν τις τελευταίες ημέρες με στόχο το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Εκεί ακριβώς, ήρθε η ψυχρολουσία. Συνάμα και η απόδειξη ότι ο Γιάννης Στουρνάρας διαθέτει τέτοια δύναμη στα media, που για πρώτη φορά ακόμα και άκρως ευνοημένα από το Μαξίμου ΜΜΕ, δήλωσαν αδυναμία να τον χτυπήσουν! Το χειρότερο; Είναι βέβαιον ότι ο διοικητής θα ενημερωθεί για αυτές τις ενέργειες, καθώς και για αυτόν που σήκωσε το τηλέφωνο για να «παραγγείλει» το χτύπημα.

Ο «ταχυδρόμος» στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα χτυπήσει δύο φορές, αντίθετα υπάρχει περίπτωση να «χτυπηθεί» με το ίδιο νόμισμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This