Ο Μάριος Σαλμάς αποδοκίμασε τον Θάνο Πλεύρη από το βήμα της Βουλής

Νέο σοβαρό επεισόδιο στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.

Must Read

Νέο κρούσμα απώλειας ελέγχου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς αποδοκίμασε στην Βουλή την πρόταση Πλεύρη για να διοριστεί διοικήτρια στον ΕΟΠΥΥ η Θεανώ Καρποδίνη, η οποία είναι εκλεκτή του συστήματος Μητσοτάκη (και με προσωπικές σχέσεις μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες)!

«Θα κρατήσω τις επιφυλάξεις μου για την διοικήτρια και αυτό γιατί πιστεύω ότι δεν είναι καλή διοικήτρια», τόνισε ο Μ. Σαλμάς αναγκάζοντας τον έκπληκτο πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων να τον διακόψει. «Αυτή είναι η δική σας θέση ή της ΝΔ;», ρώτησε ο Βασίλης Οικονόμου. «Θέλω να ακούσω τη θέση της ΝΔ. Μετά τις προσωπικές θέσεις», είπε ο Β. Οικονόμου με τον Μ. Σαλμά να σχολιάζει «εγώ σε 1 λεπτό θα είχα τελειώσει  αφού θέλετε να με διακόψετε, διακόψετε με».

Ο Μ. Σαλμάς εξήγησε σε νέα του παρέμβαση ότι διαφωνεί με το clowback των 60 εκατ. που έδωσε η Θ. Καρποδίνη στα διαγνωστικά κέντρα. «Κάνατε παρέμβαση σε προϊστάμενο για να κάνει πληρωμή σε εταιρεία. Όταν ζήτησε την σύμβαση, μετατέθηκε ο άνθρωπος 6 μήνες πριν συνταξιοδοτηθεί στην Ελευσίνα! Συνδέεται η μετακίνησή του με το ότι δεν υπάκουσε στην τηλεφωνική σας παρέμβαση;», κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This