«Σκουπίδια» οι γονείς των παιδιών με καρδιολογικά προβλήματα, σύμφωνα με υπουργό

Ψεκασμένοι, ρωσόφιλοι και τώρα «σκουπίδια»,

Must Read

Αναβαθμίζονται οι «εκδηλώσεις αγάπης» κυβερνητικών στελεχών για τους Έλληνες πολίτες. Μετά τους ευφάνταστους χαρακτηρισμούς που έχουν αποδοθεί μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους Έλληνες ψηφοφόρους, όπως «ψεκασμένοι», «πουτινάκια» κλπ, το επίπεδο αναβαθμίστηκε.

Σύμφωνα λοιπόν με τον υπουργό ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο χαρακτηρισμός «σκουπίδια», είναι κατάλληλος για να περιγράψει το ποιον των γονέων που αγωνίζονται για να μείνει ανοιχτό το Παιδοκαρδιοχειρουργικό τμήμα. Προσοχή, δεν μιλάμε για τυχαίους γονείς. Δεν μιλάμε για κομμουνιστές γονείς. Δεν μιλάμε για γονείς που κάνουν πλάκα και σαματά για το τίποτα.

Μιλάμε για τους γονείς των παιδιών με καρδιολογικά προβλήματα οι οποίοι μέσω του Πανελλήνιου Συνδέσμου Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες διαμαρτύρονται αναφορικά με την υπολειτουργία της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου Παίδων.

Δείτε το χαρακτηριστικό μήνυμα που αναπαρήγαγε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter:

Το μήνυμα αγάπης στους γονείς που αγωνίζονται για να ζήσουν τα παιδιά τους

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο, όσοι συμμετείχαν στην ρεμούλα της Novartis, πρακτικά οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες στον θάνατο, αφού τα κλεμμένα λεφτά έλλειψαν από το ΕΣΥ. Θα μπορούσαν για παράδειγμα αντί να βρίσκονται σε λογαριασμούς οφσόρ και στα κέρδη της πολυεθνικής, να έχουν γίνει μονάδες εντατικής θεραπείας προκειμένου να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Παραταύτα ο χαρακτηρισμός «σκουπίδια» δεν απευθύνεται στους Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους επειδή κάποιοι τα τσέπωσαν από τη Novartis, καθότι από τη στιγμή που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται, σημαίνει ότι παραμένουν ζωντανοί. Για τους νεκρούς, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται οι χαρακτηρισμοί «ψεκασμένοι» κλπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This