Τα κατάφερε ο Κυριάκος στο Φανάρι και διάβασε το Πάτερ ημών σχεδόν χωρίς λάθος

Μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία

Must Read

Μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία, ανήμερα της μεγάλης εορτής. Της Κυριακής της Ορθοδοξίας, στο κέντρο της μάλιστα, στο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διέψευσε όσους ισχυρίζονται πως δεν μπορεί να αρθρώσει δύο κουβέντες χωρίς autocue και απήγγειλε υποδειγματικά την… Υποδειγματική προσευχή! Το «Πάτερ ημών» που λέμε.

Με αυτή του την ενέργεια, διέψευσε και όσους συκοφάντες ισχυρίζονται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εντρυφήσει σε μυστικιστικές θεωρίες της Ανατολής, όπως το Φενγκ Σούι, γεμίζοντας το πρωθυπουργικό γραφείο με πέτρινους βατράχους.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, διάβασε σχεδόν αλάνθαστα την Κυριακή προσευχή, χωρίς απρόοπτα. Το κεφάλι του όχι μόνο δεν γύρισέ γύρω – γύρω όπως θα περίμεναν κάποιοι θρησκόληπτοι φανατικοί, αλλά παρέμεινε στη θέση του, προσηλωμένο στας γραφάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This