Το ανάκτορο του Στάσση της ΔΕΗ, «πλάκωσε» το Μαξίμου – οργή γαλάζιων βουλευτών

Πλεύρης και Άδωνις οι μόνοι που επιχείρησαν να τον υπερασπίσουν!

Must Read

Ήταν απολύτως αναμενόμενο. Φαντάσου να είσαι βουλευτής της πλειοψηφίας, να μην μπορείς ούτε ο ίδιος παρά τον αξιοπρεπή μισθό να καλύψεις τους λογαριασμούς ρεύματος στο γραφείο και το σπίτι σου και ξαφνικά να μαθαίνεις ότι ο «εκλεκτός» της κυβέρνησης σου  ο οποίος μάλιστα ευθύνεται για την καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, χτίζει ανάκτορο σε νησί του Αιγαίου!

Η αποκάλυψη της εφημερίδας δημοκρατία λοιπόν για τον Γιώργο Στάσση, έσκασε σαν βόμβα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, χρονιάρες μέρες μάλιστα που οι βουλευτές θα έρχονταν σε επαφή με τους ψηφοφόρους στις εκλογικές τους περιφέρειες λόγω των εορτών. Λογικό ήταν να ακολουθήσει έκρηξη. Με τα τηλέφωνα του Μαξίμου να παίρνουν φωτιά από βουλευτές της Ν.Δ. που ζητούσαν εξηγήσεις για την σκανδαλώδη αυτή υπόθεση, διότι αυτοί είναι που καλούνται να υπερασπιστούν τις κυβερνητικές επιλογές.

Το Μαξίμου απάντησε με… Non Paper, σε φιλικά μάλιστα ΜΜΕ, πράγμα που δείχνει αμηχανία και ενόχληση. Διότι το θέμα πήρε διαστάσεις με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητούν εξηγήσεις και την άμεση παραίτηση του ισχυρού άνδρα της Δ.Ε.Η. Όταν λοιπόν υπάρχουν επίσημες αντιδράσεις εσύ δεν απαντάς με ένα σημείωμα – διαρροή σε απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ τα οποία ειρήσθω εν παρόδω καρφώθηκαν με αυτόν τον τρόπο και για την σκοπιμότητα κάποιων συκοφαντικών άρθρων που είχαν δημοσιεύσει πρόσφατα.

Φυσικά στα κοινωνικά πηγαδάκια κατά την διάρκεια των εορτών, ουδείς γαλάζιος βουλευτής κάλυψε τον Στάσση αλλά και την κυβέρνηση στις επιλογές για το ενεργειακό. Την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της Ν.Δ. που θα ζητήσουν εξηγήσεις για την υπόθεση και την γενικότερη διαχείριση στον τομέα της ενέργειας αλλά και σε άλλα θέματα, όπως η παρωδία με τις ενισχύσεις των παραγωγών για τις ζωοτροφές. Ειδικά η περιφέρεια, βράζει.

Όταν ο υπουργός υγείας βγαίνει για να υπερασπιστεί το ανάκτορο του διοικητή της Δ.Ε.Η., η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου

Η τραγωδία της υπόθεσης είναι ότι τον Στάσση βγήκαν να τον υπερασπιστούν μόνον οι «Πραίτορες της Novartis»! Ο Άδωνις και ο Πλεύρης! Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ποιόν του αποτυχημένου διοικητή, ο οποίος είναι βέβαιο ότι δεν θα γλιτώσει την λογοδοσία για τις πράξεις του.

Η ιστορία άλλωστε έχει δείξει ότι συμπεριφορές τύπου Αντουανέτας πάνω στην εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού, δεν συγχωρούνται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This