«Κάρφωμα» Θεοχάρη για Κυριάκο: Έβαζε ανθρώπους να φωτογραφηθούν μαζί του!

Πρωτοφανής αμφισβήτηση της αυθόρμητης γοητείας του πρωθυπουργού!

Must Read

Παραδέχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης ότι η ΝΔ στήνει δήθεν αυθόρμητες αντιδράσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με πολίτες! Η κόντρα του με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη στην Ολομέλεια της Βουλής αποκάλυψε τα επικοινωνιακά κόλπα που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση.

Αφορμή ήταν το σχόλιο του Χ. Θεοχάρη για «κομπάρσους» στην περιοδεία Τσίπρα στην Κρήτη. Ο Π. Σκουρλέτης απάντησε θυμίζοντας τα στημένα «καλέ, τι γκόμενος είσαι» που είχε πει μία νεαρή μητέρα στην Κυψέλη όταν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την δήθεν αυθόρμητη φωτογράφηση με ζευγάρι στη Νέα Σμύρνη που αποδείχθηκε ότι ήταν από το γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη!

Σάλος στον Σκάι με την αποκάλυψη ότι το «τι γκόμενος είσαι» ήταν στημένο!

«Δεν θα μίλαγα αλλά θεώρησα αρκετά προκλητικό αυτό που είπε για κομπάρσους», είπε ο Π. Σκουρλέτης και συνέχισε δεικτικά: «το όνομα Φαίη Νικητοπούλου, κουμπάρας του Χατζηδάκη που αυθορμήτως φωτογραφιζόταν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και εκείνες οι νεαρές κοπέλες που του έλεγαν πόσο ωραίος είναι, σας λέει τίποτα;».

«Το να βάλεις ένα άνθρωπο να φωτογραφηθεί μαζί σου δεν είναι το ίδιο όσο το να βάλεις ένα δήθεν αγανακτισμένο να διαμαρτυρηθεί ότι περνάει δύσκολα. Μιλάμε για πολιτική και όχι για life style», απάντησε ο Χ. Θεοχάρης προφανώς μη καταλαβαίνοντας τι ομολόγησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This