Απίστευτη τρικλοποδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ανδρουλάκη

Ασύμμετρο χτύπημα λίγο μετά την μετονομασία σε ΠΑΣΟΚ!

Must Read

Κάποιοι μίλησαν για μία τεράστια γκάφα του Κυριάκου. Αδύνατον. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που έχει εκλεγεί πρωθυπουργός να κάνει κάτι τέτοιο ακούσια…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τον κατηγόρησε ότι είναι «ο συνεχιστής της στάσης του Ανδρέα απέναντι στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ»!  Παραλλήλισε δηλαδή ευθέως τον πρόεδρο του ΣυΡιζΑ με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, λίγα εικοσιτετράωρα έπειτα από την αναβάπτιση του Κινήματος Αλλαγής σε ΠΑΣΟΚ – Κιν Αλ!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Λίγα λεπτά πριν είχε γίνει γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη εντέλει θα υπερψήφιζε την συμφωνία με τις ΗΠΑ, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις τόσο του εισηγητή Βασίλη Κεγκέρογλου, όσο και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Κώστα Σκανδαλίδη.

Δηλαδή με παρέμβαση προσωπικά του Νίκου Ανδρουλάκη, εκτέθηκαν τα δύο ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που είχαν κρατήσει μία σοβαρή, πατριωτική γραμμή έναντι της συμφωνίας Μητσοτάκη.

Όσοι λοιπόν κάνουν λόγο για «γκάφα Μητσοτάκη», θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Ήταν μία ιδιοφυής έμπνευση του Κυριάκου για να καταστρέψει τον Νίκο Ανδρουλάκη, λίγο μετά την επαναφορά του «ΠΑΣΟΚ»…

 

Φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη: «Νομίζετε ότι θα με προσβάλλετε λέγοντας ότι τηρώ τη στάση απέναντι στις ΗΠΑ που τηρούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Δεν καταλάβατε. Με τιμά να μου το λέτε. Γιατι η σταση της προοδευτικής παράταξης στα εθνικά ήταν πάντα πατριωτική», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ήταν μία επίδειξη δύναμης του Κυριάκου στο Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου να του δείξει τι τον περιμένει εάν τολμήσει να ξανά βγει εκτός «γραμμής Μητσοτάκη»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This