Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Η μεγάλη επιστροφή;

Ο Κυριάκος θέλει διακαώς να την επαναπατρίσει στον επόμενο ανασχηματισμό

Must Read

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου θα αποτελέσει μία από τις πρώτες επιλογές στον «ανασχηματισμό εκλογών» που πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όταν λέμε «σύντομα», εννοούμε εξαιρετικά σύντομα. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και άμεση προσφυγή στις κάλπες. Αντίθετα, ο Κυριάκος θέλει να κάνει έναν ανασχηματισμό που θα λειτουργεί προεκλογικά, άσχετα με την ημερομηνία που θα επιλέξει για να ανακοινώσει τις επόμενες εκλογές.

Τα πρόσωπα λοιπόν που θα πλαισιώσουν το νέο κυβερνητικό σχήμα, θα είναι μάχιμα. Έτοιμα να αναλάβουν επικίνδυνες αποστολές τόσο στα πλαίσια των χαρτοφυλακίων τους, όσο και επικοινωνιακά. Εάν κρίνω μάλιστα από την παθητική στάση της μεγάλης πλειοψηφίας του υπουργικού συμβουλίου, δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη ο επόμενος ανασχηματισμός να είναι σαρωτικός.

Το προφίλ λοιπόν των πολιτικών προσώπων που θα επιλέξει ο Κυριάκος, θα πρέπει να μοιάζουν με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Άπαξ όμως και έχεις στο κόμμα σου την original Άννα Μισέλ, γιατί να ψάχνεις για υποκατάστατα;

Μιλάμε για ένα πρόσωπο έτοιμο να αναλάβει τις πιο επικίνδυνες αποστολές, να πέσει ακόμα και στη φωτιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η παρουσία της ως μάρτυρας υπεράσπισης του προσωπικού φίλου του πρωθυπουργού, Νίκου Γεωργιάδη, στην γνωστή υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο στην Μολδαβία. Πόσοι άλλοι θα τολμούσαν να το κάνουν;

Θεωρώ δεδομένο λοιπόν ότι ο Κυριάκος ήδη έχει κάνει την πρόταση στην Άννα Μισέλ, να συμμετέχει στην επόμενη κυβέρνηση. Για το εάν η κυρία Ασημακοπούλου θα δεχτεί να εγκαταλείψει την ευρωβουλή και να αναλάβει υπουργικό θώκο, κρατάω μία επιφύλαξη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This