Ωμή και υποκινούμενη απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης

Επιτέλους ο Άδωνις προσέφερε κάτι στον τόπο

Must Read

Για ωμή και υποκινούμενη απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης έκανε λόγο η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της, αναφορικά με τις αντιδράσεις στην αποφυλάκιση του πρωτόδικα καταδικασμένου βιαστή ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη.

Εκείνη ακριβώς την ημέρα επέλεξε ο Τιτάνας Άδωνις Γεωργιάδης να επιτεθεί στην ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, και μάλιστα στο ανώτατο δικαστικό συμβούλιο για την πρόσφατη απόφαση του η οποία κατέρριψε με πάταγο την λεγόμενη σκευωρία Novartis.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση του υπουργού ανάπτυξης θα μείνει στην ιστορία ως η μοναδική προσφορά του στο έθνος. Είναι η πρώτη φορά που ο άνθρωπος αυτός ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές της μεταπολίτευσης, έστω και άθελά του, προσφέρει κάτι θετικό.

Η παρέμβαση Γεωργιάδη κατά των ανωτάτων δικαστών

Διότι η έμπνευση του να επιτεθεί με τον γνωστό άθλιο τρόπο στην κορυφή της πυραμίδας της ελληνικής δικαιοσύνης, κάνει την άστοχη ανακοίνωση του Συνδικαλιστικού οργάνου δικαστών και εισαγγελέων, εξαιρετικά επίκαιρη.

Διότι όντως υπάρχει ωμή και υποκινούμενη απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης. Όχι όμως από τους πατεράδες και τις μανάδες που εξοργίζονται βλέποντας έναν βιαστή ανήλικου να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αλλά από τον Άδωνι, τον Λοβέρδο, τον Στουρνάρα και όλους αυτούς που εδώ και πέντε χρόνια προσπαθούν απειλώντας θεσμούς και πρόσωπα, να μετατρέψουν ένα τεράστιο σκάνδαλο το οποίο δεν είναι απλά οικονομικό, σε δήθεν σκευωρία.

Φανταστείτε σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα να υπήρχε υπουργός που και θα είχε σημειώσει το δημόσιο με τις αποφάσεις του και θα προσπαθούσε να γλιτώσει την τιμωρία απειλώντας την δικαιοσύνη. Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα είχε πάθει, εάν το είχε κάνει στην Αμερική, την Γερμανία, την Κίνα.

Στην Ελλάδα όμως, μπόρεσαν και το έκαναν ζημιώνοντας για άλλη μια φορά το έθνος, που αντί να απαιτεί αποζημιώσεις από την εταιρεία που εντέλει οδήγησε στο θάνατο χιλιάδες έλληνες λόγω της διάλυσης του εθνικού συστήματος υγείας από το πλιάτσικο που έκανε, ασχολείτο με το να διώκει όσους επιχείρησαν να αποκαλύψουν το έγκλημα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This