Όνειδος της δημοκρατίας

Η Σακελλαροπούλου υπερασπίστηκε τον Λιγνάδη αλλά όχι το πολίτευμα

Must Read

Είναι πλέον βέβαιο ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μείνει στην ιστορία ως το πρόσωπο που προσέβαλε τον θεσμό και ανέχθηκε την κακοποίηση του πολιτεύματος.

Επιβεβαιώνει σίγουρα όσους πιστεύουν ότι η τοποθέτηση της στο ανώτατο πολιτειακού αξίωμα, ήταν ένα προϊόν άθλιας συναλλαγής, αφού από την συμπεριφορά της προκύπτει ότι όχι μόνο δεν έχει καμία διάθεση να υπηρετήσει το θεσμό, αλλά αντίθετα θεωρεί ότι συμμετέχει σε ένα ατέλειωτο πάρτι, θυμίζοντας ημέρες Φρειδερίκης.

Πέραν των όσων συμβαίνουν με τις υποκλοπές και της παραιτήσεις, η πρόεδρος γνωρίζει πως το ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο της παρακολούθησης 17 βουλευτών, πολλών εκ των οποίων μέλη της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας συγκαλύπτεται προκλητικά από την κυβέρνηση. Δηλαδή η πρόεδρος βλέπει μία υπόθεση κατασκοπείας κατά της Ελλάδας η οποία αποκαλύφθηκε από τις αμερικανικές διωκτικές αρχές και σιωπά!

Για να μην θυμηθούμε την απαράδεκτη στάση της έναντι των διώξεων δημοσιογράφων και εισαγγελέων που υπερασπίστηκαν το δημόσιο συμφέρον. Γεγονός που το πληρώνουμε σήμερα με την αναστολή του ταμείου ανάκαμψης από την ΕΕ, καθώς εγείρονται σοβαρά θέματα για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναρωτηθούμε για την κατάρρευση της πατρίδας σε όλα τα επίπεδα. Το πρόσωπο της κυρίας Σακελλαρόπουλου ενσαρκώνει τόσο την κατάρρευση του κράτους δικαίου, όσο και την κατάρρευση των θεσμών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This