Επιχείρηση «θάψτε τον Ανδρουλάκη»

Με αποφασιστικότητα το Μαξίμου επιχειρεί τον επικοινωνιακό στραγγαλισμό του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Όπως προκύπτει, είχε υπολογίσει σωστά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε χθες κατά του προσώπου του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην Κ.Ο. και το Π.Σ. του κόμματος και φαίνεται ότι επέλεξε την σωστή τακτική αντιμετώπισης.

Ο Ανδρουλάκης λοιπόν εχθές έκανε τις βαρύτερες καταγγελίες που έχουν γίνει ποτέ στη μεταπολίτευση, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό παρακρατικές δράσεις με σκοπό την αλλοίωση του πολιτεύματος και την προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα. Ζητώντας μάλιστα να προσέλθουν σε δίκη οι ένοχοι, κοινώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίον είχε στοχοποιήσει. Με απλά λόγια, οι καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, άπτονται του 134 του ΠΚ, δηλαδή περιγράφουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Το Μαξίμου λοιπόν σε μία κίνηση υψηλού ρίσκου και με αριστοτεχνική επικοινωνιακή διαχείριση, όχι μόνον δεν απάντησε στις συγκεκριμένες καταγγελίες, αλλά αντίθετα, κατάφερε να τις κάνει να περάσουν στα ψιλά!

Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού μάλιστα που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναβαθμιστεί, υπολόγισε σωστά το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει το δικαίωμα να παρευρεθεί στην σημερινή συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, άρα δεν θα μπορεί να επαναλάβει τις βαριές κατηγορίες στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Ενώ διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι και ο Αλέξης Τσίπρας θα επιτεθεί μεν στον πρωθυπουργό, δεν θα επαναλάβει όμως τις βαριές κατηγορίες τις οποίες εκτόξευσε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάποιος δίαυλος μυστικής επικοινωνίας μεταξύ Ν.Δ. – ΣυΡιζΑ. Εξηγείται μάλλον με την θαυμαστή ικανότητα του Μεγάρου Μαξίμου να βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This