Καμιά συνομιλία δεν είχε ο Κώστας Καραμανλής με στελέχη του Κυριάκου

Ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη

Must Read

Επειδή κάποια από το Μαξίμου διαδίδουν απίστευτες φήμες περί τηλεφωνικής συνομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με υπουργούς, υφυπουργός, συνεργάτες του Κυριάκου, μόνο για τον Πινατ δεν έγραψαν, τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Ο Κώστας Καραμανλής δεν μιλάει με κανέναν, πλην του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και αυτό γίνεται μόνο όταν τον πάρει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλέφωνο. Ουδέποτε ο Κώστας Καραμανλής έχει σηκώσει το τηλέφωνο για να καλέσει ο ίδιος τον πρωθυπουργό. Όσοι λοιπόν διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και φαντασμαγορικά τηλέφωνα, καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Διότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι εστί Καραμανλής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This