Απαξιωτικά σχόλια για την εμφάνιση του Κυριάκου στην ΔΕΘ από γαλάζιους «βαρώνους»

«Προσπάθησε να παραστήσει τον κυβερνήτη και κατέληξε μαντάμ Σουσού»

Must Read

Η συζήτηση διαδραματίστηκε σε οικία των βορείων προαστίων. Συμμετέχοντες, ισχυροί οικονομικοί παράγοντες φιλικά προσκείμενοι στην Ν.Δ. αλλά και δύο γαλάζια στελέχη.

Ήταν Κυριακή βράδυ, άπαντες είχαν παρακολουθήσει την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο και την συνέντευξη τύπου στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τα σχόλια για την εμφάνιση του Κυριάκου ήταν άκρως απαξιωτικά. Οι ομοτράπεζοι εστίασαν στην προσπάθειά του Κυριάκου Μητσοτάκη να εμφανιστεί ως κυβερνήτης, η οποία όμως κατά τη γνώμη τους, κατέληξε σε μία επίδειξη «πολιτικού σουσουδισμού». Παραπέμποντας στην περιβόητη μαντάμ Σουσού, σύγκριση όμως που κατά τη γνώμη μου είναι απόλυτα ατυχής. Διότι η μαντάμ Σουσού ξεκίνησε από το Μπύθουλα για να πάει στο Κολωνάκι, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ουδέποτε πέρασε από κάποια λαϊκή συνοικία.

Αντίθετα, ο Κυριάκος είναι γόνος πολιτικής οικογένειας, η οποία επί σειρά δεκαετιών βρίσκεται στον στενό πυρήνα της εξουσίας.

Για τους νεότερους που δεν γνωρίζουν την μαντάμ Σουσού, ας δουν ένα σχετικό απόσπασμα από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά:

https://www.youtube.com/watch?v=8cdDjzRmEKk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This