Το «σχέδιο Μαξίμου» για διεμβολισμό του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές

Πως επιχειρούν να «προωθήσουν» βουλευτές στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη!

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος πριν από λίγες ημέρες, έγινε δεκτός στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ» με τον Γιώργο Κουβαρά, με.. τιμές «αρχηγού κράτους»! Το συγκεκριμένο συμβάν που δεν έλαβε την ανάλογη δημοσιότητα, ήταν ενδεικτικό για το τι προτίθεται να κάνει το Μαξίμου προκειμένου να παίξει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία.

Η ΕΡΤ, βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο, θεσμικό και ουσιαστικό, του Μεγάρου Μαξίμου. Όπως ακριβώς η ΕΥΠ και το ΑΠΕ. Η παρουσία λοιπόν του πράσινου «δελφίνου» αλλά και η ουσία των λεγομένων του στην συγκεκριμένη εκπομπή, αποκαλύπτει την στρατηγική της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα των εκλογών.

Όπως ακριβώς χρησιμοποιήθηκε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών προκειμένου να «βάλει στο χέρι» τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί και το σύνολο των μέσων, κρατικών και μη, που ελέγχονται από την κυβέρνηση αυτή τη φορά για να προωθήσουν συγκεκριμένους υποψήφιους του κινήματος ώστε να δημιουργήσουν μία «μητσοτακική φράξια» στην επόμενη «πράσινη» κοινοβουλευτική ομάδα που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Οι λεγόμενοι «προεδρικοί», οι υποψήφιοι που είναι πιστοί στο Νίκο Ανδρουλάκη, θα βλέπουν το γυαλί με το σταγονόμετρο. Αντίθετα, σε κάθε ευκαιρία θα αποδομούνται μέσω παραπολιτικών σχολίων, διαρροών και απαξιωτικών δημοσιευμάτων.

Όπως ακριβώς συνέβη με τον Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος ενώ στην πρόσφατη συζήτηση στην ολομέλεια για τις υποκλοπές εκφώνησε μία εξαιρετική ομιλία, από τις καλύτερες που έχει εκφωνήσει πράσινο στέλεχος εδώ και πολλά χρόνια, χαρακτηρίστηκε από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ως «λίγος» και «μη ικανός»!

Μετά την Σακελλαροπούλου, ο Λοβέρδος στην εκπομπή της ΕΡΤ!

Στον αντίποδα, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, θα παρατηρήσουμε εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο να προβάλλονται αφειδώς άλλα πρόσωπα, προκειμένου να διευκολυνθεί η εκλογή τους. Αυτή η άτυπη γαλάζια φράξια μέσα στο ΠΑΣΟΚ, θα χρησιμοποιηθεί για να εκβιάσει τον Ανδρουλάκη, απειλώντας ακόμα και με αποχώρηση σε περίπτωση που ο πρόεδρος θα θελήσει να κάνει οποιαδήποτε προσέγγιση με τον ΣυΡιζΑ ή απλούστατα να μην υποστηρίξει το κόμμα Μητσοτάκη.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δολιοφθορά με την αποχώρηση στελεχών τα οποία φυσικά θα βρουν μία ανοιχτή αγκαλιά στο γαλάζιο στρατόπεδο. Η στρατηγική αυτή όμως δεν φαίνεται να αποδίδει. Αφενός επειδή τα στελέχη που αποχωρούν έχουν μικρό πολιτικό εκτόπισμα, αφετέρου διότι στις δημοσκοπήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν φαίνεται να έχει διαρροή ψηφοφόρων. Το ίδιο ατελέσφορη φαίνεται να είναι η μιντιακή προπαγάνδα που γίνεται σε μεγάλα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, όπου οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ως «γραφικούς» όσους επιμένουν ασχολούνται με το σκάνδαλο των υποκλοπών επειδή δήθεν δεν απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Όπως φαίνεται, πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο.

Η συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας μίας «κοινοβουλευτικής μέσα στην κοινοβουλευτική» φαίνεται ότι θα είναι το τελευταία προσπάθεια του Κυριάκου για να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυριάκο φέρε την CIA!

Αυτά που περνά η μαρτυρική μας χώρα, με τον μάρτυρα πρωθυπουργό μας, τα έχουν...

Επέδειξαν δειλία μπροστά στον πρωθυπουργό!

Εντέλει ορισμένοι υπουργοί δεν έχουν καμία θέση δίπλα στον τιτάνα της πολιτικής που ονομάζεται...

Αναστηλώνει την εικόνα του Κυριάκου το υπουργείο προστασίας του πολίτη

Χαμόγελα στο πρωθυπουργικό περιβάλλον από την ανέλπιστα δυναμική αντίδραση του Υπουργείου προστασίας του πολίτη,...

Δώσε δυο κράτη, Κυριάκο… τρομοκράτη!

Τα κυβερνητικά ΜΜΕ διακρίνονται από φοβία. Παρά την ειλικρινή τους διάθεση να στηρίξουν τον...

Το βαρύ πυροβολικό του Κυριάκου στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου

Μόνο συμπτωματική δεν είναι η στήριξη που δίνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στο νέο πολιτικό...

Απαράδεκτη η συμπεριφορά «παλαιμάχων» ευρωβουλευτών στον Κυριάκο

Φαίνεται ότι κάποια στελέχη της Ν.Δ., είναι τόσο κακομαθημένα, που νομίζουν ότι ο Κυριάκος...

Ο ατσάλινος Κυριάκος «λύγισε» ακόμα και τον Πούτιν!

Πριν από λίγο, στην καρδιά του Κρεμλίνου, είχαμε μία ιστορική εξέλιξη, η οποία φυσικά...

Το (άγνωστο) ξέσπασμα οργής του Κυριάκου στο Λονδίνο!

Μητσοτάκης μαινόμενος μετά την άρνηση του Σούνακ να τον δεχτεί, με το Μαξίμου να...

Διπλή ομοβροντία αμαυρώνει την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας

Τι θέλουν πια από τον Κυριάκο;Ο ηγέτης μας, αφού έφερε την ειρήνη στο Αιγαίο,...

Ο Κυριάκος κλείδωσε το θρίαμβο στις ευρωεκλογές: Από το καλοκαίρι οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Ο Κυριάκος θα μείνει στην ιστορία ως ο μόνος πολιτικός που κατάφερε να κερδίσει...

Έντρομες κοιτούσαν οι πάπιες του Εθνικού Κήπου τον Σημίτη

Εν όψει της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης...

Το κόλπο του Κυριάκου να αναγνωρίσει γάμο και τεκνοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια χωρίς να...

Οι ευρωεκλογές είναι ένα κομβικό σημείο για το πολιτικό μέλλον του Κυριάκου και αυτό...

Άφωνος ο Ερντογάν με αυτό που έκανε ο Κυριάκος στο Λονδίνο!

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ προέβη σε μία κίνηση υψηλού ρίσκου σε μία περίοδο...

Αδιανόητο: Ο Σούνακ αρνήθηκε να δει το φως του!

Την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το μεγαλείο του Έλληνα μύθου, Κυριάκου Μητσοτάκη,...

Αχάριστες ΗΠΑ! Συμπεριφέρονται στον Κυριάκο λες και είναι ο Ζελένσκι!

Ένα εξαιρετικά σκοτεινό παρασκήνιο διαδραματίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Ουάσινγκτον, το οποίο...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nεκτάριος Λεμονίδης σε Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αν είσαι καλη μαζί μου θα σε πάω στο Μπαλί»

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης, ο ιατρός μέλλων σύζυγος της Ελίζαμπεθ...

1.000.000 ευρώ για το κεφάλι του Αλβανού «Πάσσαρη» στον Κορυδαλλό

Γιατί ο διαβόητος μαφιόζος Αλντο Μπάρε, που έπαιζε μπάλα με τα κρανία των αντιπάλων του, έχει επικηρύξει τον σκληρό των ελληνικών φυλακών Λαέρτ Χατζίου

Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

Δάκρυσε για τον Βασίλη Καρρά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σε...

Η Όλγα Κιουρτσάκη χάνει τα μαλλιά της και βρίσκεται ένα βήμα πριν να τα ξυρίσει

H Όλγα Κιουρτσάκη έγινε μητέρα στις αρχές Αυγούστου και...

Σανίδα σωτηρίας της κυβέρνησης στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτίουν ποινή για την τιμωρία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι υπό τιμωρία για την εισβολή οπαδών τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις εμπρηστικές ανακοινώσεις!

NEWSROOM