Το «παιχνίδι της σφαλιάρας» έπαιξε ο Κώστας Μπακογιάννης σε παιδικό πάρτι

Must Read

Οφείλω, έπειτα από νεότερη ενημέρωση, να διευκρινίσω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι που έπαιξε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, δεν ήταν στο πλαίσιο βάφτισης, αλλά παιδικού πάρτι το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, είχε οργανώσει ο ίδιος.

Φυσικά και τα χαστούκια δεν ήταν προϊόν άσκησης βίας σε κάποιον δημότη, αλλά το γνωστό παιχνίδι που σας περιέγραψα. Άλλωστε, αυτό περιγράφεται ξεκάθαρα στο κείμενο.

Ο ευγενέστατος δήμαρχος λοιπόν, μπορεί να παραπονεθεί για τον προβοκατόρικο τίτλο, όχι όμως να διαψεύσει ότι ήταν παρόν στον Όμιλο, την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα.

Τον είδαν άλλωστε δεκάδες μάτια, ενώ είθισται ο διοργανωτής του πάρτι να παρίσταται, ακόμα κι αν είναι ο Κώστας Μπακογιάννης…

Η προσθήκη λοιπόν στο κείμενο έγινε για να μην υπάρχουν παρερμηνείες…

Ακολουθεί το πρωτότυπο:

Μία σοκαριστική εικόνα με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, εξελίχτηκε το περασμένο Σάββατο το πρωί, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Πρόκειται για μία σκηνή που άφησε άφωνους τους περαστικούς, οι οποίοι απόρησαν μεν, θαύμασαν δε την ταχύτητα με την οποία ο Δήμαρχος κινούσε τα χέρια του.

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από την ταινία «Ορατότης Μηδέν», με τον τεράστιο Νίκο Κούρκουλο. Θα μπορούσε επίσης να ήταν κάποια σκηνή με πρωταγωνιστή τον Λούκυ Λουκ, εάν ο Κώστας Μπακογιάννης δεν παρέπεμπε περισσότερο στον Άβερελ Ντάλτον.

Την συγκεκριμένη στιγμή λοιπόν στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, γινόταν δεξίωση βάφτισης. Καλότυχο να είναι το νεοφώτιστο!

Στο περιθώριο της δεξίωσης, ο Κώστας Μπακογιάννης με έναν νεαρό άνδρα, έπαιζαν το γνωστό παιχνίδι για εμάς τους παλαιότερους, «πάνω χέρι – κάτω χέρι». Είναι το παιχνίδι όπου οι δύο αντίπαλοι εκτείνουν τα χέρια τους, ο ένας έχοντας τις παλάμες να κοιτούν στον ουρανό και ο άλλος να ακουμπάει τα χέρια του επάνω τους, με τις δικές του παλάμες δηλαδή να κοιτούν το έδαφος.

Ο πρώτος, αυτός δηλαδή που έχει τις παλάμες του ως βάση, προσπαθεί με μία αστραπιαία κίνηση να χτυπήσει το πάνω μέρος της παλάμης του αντιπάλου, η οποία ακουμπάει επάνω στο δικό του χέρι. Ο δεύτερος διαγωνιζόμενος με τη σειρά του, προσπαθεί να τραβήξει το χέρι του, ώστε να αποφύγει το χτύπημα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης όμως με τον συμπαίκτη του, φαίνεται ότι είχαν εξελίξει το παιχνίδι, καθώς όποιος καταφέρνει να χτυπήσει την παλάμη του αντιπάλου, έπειτα – ως νικητής – του έριχνε και χαστούκι στο μάγουλο!

Οι περαστικοί λοιπόν που παρακολουθούσα άναυδοι την συγκεκριμένη σκηνή, διαπίστωσαν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχανε ποτέ! Αντιθέτως, ως νικητής, είχε ταράξει στα χαστούκια τον άτυχο νέο που τόλμησε να συναγωνιστεί τον Δήμαρχο…

Τα κόκκινα μάγουλα του νεαρού, ίσως να απεικόνισαν γλαφυρά την πραγματική κατάσταση της Ελλάδας, τα τελευταία τρία χρόνια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This