Θέλουν πίσω τον Γρηγόρη!

Must Read

Η αποπομπή του Γρηγόρη Δημητριάδη από το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως δημιούργησε πολύ περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι έλυσε.

Ο κορυφαίος υπουργός που πρωτοστάτησε στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απομάκρυνση του ανιψιού του και διευθυντή του γραφείου του, τον είχε διαβεβαιώσει ότι με αυτή την ενέργεια τα φώτα της δημοσιότητας για τις υποκλοπές θα έφευγαν οριστικά από το Μέγαρο, λυτρώνοντας έτσι τον πρωθυπουργό από αυτή την βαριά σκιά.

Στον αντίποδα, το ίδιο πρόσωπο είχε διαβεβαιώσει τον Κυριάκο ότι η απουσία του Δημητριάδη από το κυβερνητικό σχήμα θα περνούσε σχεδόν απαρατήρητη.

Εντέλει συνέβησαν ακριβώς τα αντίθετα. Παρά τις «χρυσές μεταγραφές» τύπου Μυλωνάκη, το Μέγαρο φαντάζει κρανίου τόπος, ενώ τα τηλέφωνα από πρόθυμους πληροφοριοδότες και «επικοινωνιακές θεραπαινίδες» έχουν λιγοστέψει δραματικά.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών αντί να καταλαγιάσει βρίσκεται στο απόγειο με τον υπουργό επικρατείας Γεραπετρίτη να ψελίζει περί απορρήτου, απέναντι στην επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου, προκαλώντας την χλεύη ακόμα και φιλικά διακείμενων ευρωβουλευτών. Ο κλοιός σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη περισσότερο από ποτέ.

Παράλληλα, η κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται υπό διάλυση, τεκμηριώνοντας έτσι τους ισχυρισμούς κορυφαίου στελέχους ότι «ο Γρηγόρης ήταν αυτός που κρατούσε ισορροπίες και έλυνε προβλήματα».

Σκάνδαλα τύπου Πάτση ροκανίζουν την δυναμική της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις, με αρκετούς βουλευτές να καταλογίζουν στο Μαξίμου αυτοκτονική διαχείριση.

Ακόμα και ο τρόπος που οι αντικαταστάτες του Δημητριάδη «χειρίζονται» την υπόθεση του Κολωνού, είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθεί σε ωρολογιακή βόμβα για την κυβέρνηση, διότι η εσκεμμένη επιλογή προσώπων που δίδονται επιλεκτικά στη δημοσιότητα θα γυρίσει μπούμερανγκ μόλις αποκαλυφθούν οι άγνωστες πτυχές και η διαρροή της έρευνας πριν ολοκληρωθεί.

Εν κατακλείδι, βουλευτές της Ν.Δ. που υφίστανται ανελέητο σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση κυρίως λόγω των αποκαλύψεων για τις απευθείας αναθέσεις, την δραστηριότητα Πάτση κλπ, βλέποντας να μην υπάρχει καμία αντίδραση, για παράδειγμα την αποκάλυψη αντίστοιχων περιπτώσεων από την προηγούμενη κυβέρνηση όπως γινόταν στο παρελθόν, αναπολούν τον Δημητριάδη…

«Φέρτε πίσω το Γρηγόρη» είναι το σύνθημα που ακούγεται όλο και συχνότερα από τα χείλη γαλάζιων βουλευτών…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This