Οδηγούν τον Κυριάκο στον όλεθρο!

Πρόσωπα φιλικά προσκείμενα στον Κυριάκο, διαδίδουν θεωρίες που ρίχνουν στάχτη στα μάτια του πρωθυπουργού

Must Read

Εξαιρετικά περίεργες παρεμβάσεις παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες, έπειτα από την αποκάλυψη της λίστας των προσώπων που φέρονται να βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από το λογισμικό Predator, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πλέον ανησυχητική διάσταση για τον πρωθυπουργό σε προσωπικό επίπεδο πλέον, είναι οι διεθνείς αντιδράσεις, ειδικά από πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν στην αρμόδια επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου που διερευνά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Ήδη, ο πρωθυπουργός βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες και υβριστικούς χαρακτηρισμούς από ευρωβουλευτές, που θα είναι τραγικό λάθος να αψηφήσει. Όπως επίσης εξελίσσεται σε ολέθριο ατόπημα η επίκληση του απορρήτου, η οποία αντί να σώσει τον πρωθυπουργό από την φερόμενη εμπλοκή του, μπορεί ακόμα και να τον οδηγήσει στο ειδικό δικαστήριο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας!

Αυτό, διότι όσο η υπόθεση δεν διερευνάται, μοναδικός υπεύθυνος κατά το νόμο και παραμένει ο Κυριάκος. Ο κορυφαίος υπουργός που διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι η επίκληση του απορρήτου θα εξαφανίσει πολιτικές και ποινικές ευθύνες από κυβερνητικά πρόσωπα, τον παραπλάνησε. Διότι η κυβέρνηση δεν λειτουργεί με οργανόγραμμα τύπου »είπα στον ανιψιό μου να αναλάβει», αλλά με τις αυστηρές διαδικασίες που περιγράφονται ξεκάθαρα στα δημοσιευμένα ΦΕΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με το ψηφισμένο και κοινοποιημένο οργανόγραμμα του επιτελικού κράτους, υπεύθυνος για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είναι μόνον ο πρωθυπουργός. Όσο η επίκληση του απορρήτου αποτρέπει την πραγματική διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκάλυψη ηθικών και φυσικών αυτουργών, όλοι αυτοί που μισούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εάν καταφέρουν να τον ανατρέψουν και να πάρουν την εξουσία, θα μπορέσουν να τον οδηγήσουν στο ειδικό δικαστήριο με την απαξιωτική κατηγορία που περιγράφεται ξεκάθαρα στο άρθρο 134 του ΠΚ,

Ακόμα και αυτές τις κρίσιμες στιγμές λοιπόν, αντί να βρεθούν άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται για τον Κυριάκο μας, ώστε να τον ενημερώσουν για τον κίνδυνο που διατρέχει, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αρθρογράφοι που έχουν διακριθεί για τους ύμνους στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, τώρα τον διαβεβαιώνουν ότι στόχος των ευρωβουλευτών που φτάνουν στο σημείο να τον αποκαλέσουν ακόμα και «παρανοϊκό», «δεν είναι ο ίδιος ο Κυριάκος, αλλά ο Ανδρέας Λοβέρδος και το ΠΑΣΟΚ»!

Έρχονται μάλιστα ακόμα και ευρωβουλευτές της παράταξης, για να επιβεβαιώσουν αυτούς τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς, προκαλώντας στον πρωθυπουργό έναν παραπλανητικό εφησυχασμό που μπορεί να αποδειχθεί ολέθριος για το προσωπικό του μέλλον.

Δείτε τον χαρακτηριστικό διάλογο του Σάκη Μουμτζή και της Ελίζα Βόζεμπέργκ στο Twitter:

Την ώρα δηλαδή που ευρωβουλευτές της επιτροπής στοχοποιούν ευθέως τον Κυριάκο περιγράφοντας τον ως έναν παρανοϊκό και ολοκληρωτικό ηγέτη που αλλοιώνει ακόμα και το ίδιο το πολίτευμα για να παραμείνει στην εξουσία, έρχεται ο Μουμτζής και η Βόζεμπέργκ για να τον διαβεβαιώσουν ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος και το ΠΑΣΟΚ!

Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τον πρωθυπουργό ως θεσμό και ως πρόσωπο, θα πρέπει να παρέμβουν και σύντομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This