Υπουργοί ακυρώνουν ραντεβού γιατί «βλέπουν εκλογές»!

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο κυβερνητικό σχήμα

Must Read

Δύσκολο το σταυρόλεξο που πρέπει να επιλύσουν βουλευτές αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Όπως σας αποκάλυψα νωρίτερα, πλήθος βουλευτών από όλη την Ελλάδα πιέζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκρουστεί μετωπικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Υπάρχουν όμως βουλευτές και υπουργοί οι οποίοι διατηρούν εξαιρετικά στενές σχέσεις με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και έχουν βρεθεί κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Πλήρης είναι και η αφωνία πολλών βουλευτών του Πειραιά με εξαίρεση τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη ο οποίος ανάρτησε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Υπάρχουν όμως και οι υπουργοί που βλέπουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, όπως για παράδειγμα η Σοφία Ζαχαράκη που πριν από λίγο ακύρωσε συνάντηση που είχε με «κομματάρχη», αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να πηγαίνουμε σε εκλογές…

Κάποιοι άλλοι όπως ο Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να μην παίρνουν ξεκάθαρα θέση, οι κούτες μετακόμισης όμως που πηγαινοέρχονται στα γραφεία τους, έχουν την δική τους ερμηνεία…

Υπάρχει όμως κι άλλη μία εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη η οποία δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Εξέλιξη που μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και σχετίζεται με μία συνάντηση που πρόκειται να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίαν συντόμως. Είναι τόσο σημαντική που δεν την γνωρίζουν ούτε οι πλέον στενοί συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This