Η παγίδευση του πασίγνωστου εστιάτορα και η ανεξήγητη σιωπή του Ανδρουλάκη

Το φαινομενικά ανεξήγητο όνομα στη λίστα και το παρασκήνιο

Must Read

Στην καρδιά του Κολωνακίου, στην οδό Μάντζαρου 3, υπάρχει το κορυφαίο «πολιτικό εστιατόριο» της Ευρώπης. Είναι το στέκι που συγκεντρώνει πλήθος πολιτικών, κυρίως από το χώρο της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλά χρόνια.

Στην λίστα λοιπόν των προσώπων που βρίσκονταν υπό παρακολούθηση, συμπεριλαμβανόταν και το όνομα του ιδιοκτήτη, Βαγγέλη Πιττερού.

Τακτικοί θαμώνες μεταξύ άλλων είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Νίκος Δένδιας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, η Άννα Μισέλ Ασηκαμοκοπούλου, η Άννα Καραμανλή, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Γιάννης Μανιάτης κλπ.

Βαριά ονόματα της πολιτικής λοιπόν στο μαγαζί του παρακολουθούμενου εστιάτορα. Αυτό όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση κάποια τεκμηρίωση για τον πραγματικό λόγο της παρακολούθησης του. Το μόνο που θα μπορούσαν να αποκομίσουν λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας, είναι το πότε θα φάει μπριζόλες ο Μάκης Βορίδης με τον Ανδρέα Κατσανιώτη ή τον Γιάννη Κουρτάκη.

 

Ο πραγματικός λόγος λοιπόν της παρακολούθησης του Βαγγέλη Πιττερού δεν μπορεί να είναι άλλος από την στενή, αδελφική σχέση που διατηρεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

Μιλάμε για μία σχέση ιδιαίτερη, οικογενειακή, που φυσικά απέχει παρασάγγας από την επαγγελματική δραστηριότητα του εστιάτορα. Ακόμα και την γιορτή για την μεγάλη του νίκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης την έκανε στο μαγαζί του φίλου του, παρέα με τους στενούς του συνεργάτες.

Άρα, ο λόγος της παρακολούθησης είναι για να υπάρχει ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν γύρω από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Γι’αυτό ακριβώς και προκαλεί μεγάλη εντύπωση η σιωπή του Νίκου Ανδρουλάκη στην συγκεκριμένη εξέλιξη. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά για ποιο λόγο παρακολουθείτο ο αδελφικός του φίλος. Φαινομενικά μάλιστα, η συγκεκριμένη υπόθεση επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του για παρακολούθηση της προσωπικής του ζωής με σκοπό να γίνει ο ίδιος αντικείμενο εκβιασμού, προκειμένου να συρθεί σε συγκυβέρνηση με τον Μητσοτάκη.

Η σιωπή του όμως, εκτός από ανεξήγητη, περιπλέκει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This