Είναι να μην τον παρακολουθεί;

Ο Κυριάκος κλείνει συμφωνίες στη Λιβύη και ο Δένδιας τις χαλάει

Must Read

Σβηστές θα παραμείνουν οι μηχανές των φορτηγών και των καραβιών μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων, έπειτα από την επίσκεψη Δένδια στην Λιβύη.

Τζάμπα πήγε η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να εξασφαλίσει δουλειές για γνωστούς στυλοβάτες της οικονομίας και της κυβέρνησης, κατά την επίσκεψη του στην Λιβύη και την συνάντηση του με τον Ντμπεϊμπά το 2021.

Τα χάλασε όλα ο Δένδιας, βάζοντας μάλιστα εχθές την ταφόπλακα στις κρυφές συμφωνίες που είχε πετύχει ο Κυριάκος μας.

Δεν φτάνει που εδώ και μήνες δεν έστελνε διπλωμάτη στην πρεσβεία της Τρίπολης, για να προχωρήσουν επιτέλους τα ντηλς του πρωθυπουργού. Εχθές πρακτικά επιβεβαίωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση Ντμπεϊμπά, την οποία στηρίζει με συγκινητικό τρόπο η φίλη και σύμμαχος Τουρκία.

Βάλτε στο μυαλό σας την εικόνα: Ο Μητσοτάκης να πηγαίνει με τυμπανοκρουσίες στην Λιβύη, να συναντάται με την κυβέρνηση αναγνωρίζοντας την και μετά από μήνες να πηγαίνει ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας και να ξεκαθαρίζει πως η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση της Λιβύης!

Τραβάνε τα μαλλιά τους τουλάχιστον δύο μεγάλες κατασκευαστικές και εφοπλιστικές οικογένειες, για την χαλάστρα που τους έκανε ο Δένδιας.

Τραβάει τα μαλλιά του και ο Κυριάκος μας, που ο υπουργός του τον άδειασε με τέτοιο βάναυσο τρόπο.

Τώρα, θα χορτάσουμε παραπολιτικά σχόλια σε εφημερίδες και Πορτοσάλτε σε τηλεοράσεις να επιτίθενται στον Νίκο Δένδια που τόλμησε να αμφισβητήσει τον Ντμπεϊμπά και τον Κυριάκο μας.

Είχε άδικο μετά ο πρωθυπουργός μας να τον «ακούει»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This