Το μυστικό όπλο του Κυριάκου για να γκρεμίσει τον Καραμανλισμό

Θα καταφέρει ο Κυριάκος αυτό που δεν κατάφερε η Αυριανή;

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διμέτωπος αγώνας του Κυριάκου για την επόμενη μέρα. Διότι ο οξυδερκής Κυριάκος γνωρίζει πως η επόμενη μεγάλη απειλή από την ενδεχόμενη υποχρεωτική εγκατάλειψη του Μεγάρου Μαξίμου, είναι να εγκαταλείψει και τον «θρόνο» της Πειραιώς.

Οι εκλογές δικαστών και εισαγγελέων στο Πρωτοδικείο Αθηνών εξελίχθηκαν σε πραγματικό Βατερλώ για τον Κυριάκο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον θρίαμβο των λεγόμενων «Καραμανλικών» λειτουργών της δικαιοσύνης, γεγονός που αποτελεί υπαρξιακή απειλή για τον πρωθυπουργό, καθώς το σκάνδαλο των υποκλοπών ενδέχεται να εξελιχθεί σε ποινική υπόθεση, όπου οι εμπλεκόμενοι θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν μη φιλικούς ανακριτές και εισαγγελείς, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν.

Η στάση του πρώην πρωθυπουργού για το συγκεκριμένο σκάνδαλο, είναι ξεκάθαρη και δημόσια διατυπωμένη, στην πρόσφατη ομιλία του στα Ανώγεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν είναι αποφασισμένος να χτυπήσει τον λεγόμενο «Καραμανλισμό», όπως τουλάχιστον τον έχει στο μυαλό του το οποίο επηρεάζεται και από την σοφή καθοδήγηση του κ. Γεραπετρίτη. Ο υπουργός επικρατείας μαζί με τον αστρολόγο του πρωθυπουργού και την γκουρού του Φενγκ Σούι άλλωστε, είναι τα τρία άτομα που διαμορφώνουν όχι μόνο την πολιτική αλλά και την ίδια την κοσμοθεωρία του πρωθυπουργού εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο Κυριάκος λοιπόν έχει πάρει την απόφαση του. Η στήριξη του Τάσου Χατζηβασιλείου με νύχια και με δόντια, προκειμένου αυτός να «χτυπήσει» μέσα στο «άντρο του Καραμανλισμού», είναι ειλημμένη απόφαση.

Αυτό φάνηκε με την άνοδο της Ντόρας στις Σέρρες, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τον βουλευτή – ο οποίος μυστηριωδώς σε πολλά ΜΜΕ παρουσιάζεται χωρίς αυτή την ιδιότητα του – έπειτα από την αποκάλυψη πως ο Τάσος Χατζηβασιλείου υπήρξε συνέταιρος του Ανδρέα Πάτση σε ΜΚΟ – φάντασμα!

Ο Τάσος Χατζηβασιλέιου, βουλευτής  Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία, «εκλεκτός» της Ντόρας, μιας και επί χρόνια ήταν διευθυντής στο γραφείο της, ήταν και μέλος του Ινστιτούτου lyseis.org (ΜΚΟ που ιδρύθηκε το 2017 για την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την έρευνα). Συγκεκριμένα ήταν Γενικός Γραμματέας του ινστιτούτου.

Ωστόσο, το… περίεργο της υπόθεσης είναι πως στο lyseis.org Πρόεδρος είναι ο Πάρις Πάτσης, γιος του Ανδρέα Πάτση, ο οποίος είναι και ταμίας του ινστιτούτου!

Η… ξαφνική εξαφάνιση της ιστοσελίδας του lyseis.org μόλις αποκαλύφθηκε η εμπλοκή Χατζηβασιλείου, θυμίζει την εξαφάνιση της θεματικής ενότητας «μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια» στο σάιτ της Νέας Δημοκρατίας, όπου συντονιστής ήταν ο υιός Πάτση, λίγο μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του πατέρα του από την ΚΟ του κόμματος.

Αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία για τον Κυριάκο, που ως άλλος Μάο δεν κολλάει σε λεπτομέρειες, αλλά παραμένει προσηλωμένος στην σύγκρουση με τον κύριο εχθρό.

Έτσι, στο ταξίδι του στο Λονδίνο, πήρε μαζί του και τον Τάσο Χατζηβασιλείου, εκφράζοντας έτσι την έμπρακτη στήριξη του στον βουλευτή. Είναι τόσο αποφασισμένος μάλιστα να τον έχει δίπλα του στην επόμενη Βουλή, που ακόμα και αν δεν εκλεγεί στις πρώτες εκλογές, θα τον επιβάλλει από το παράθυρο μέσω της λίστας που θα ισχύσει στις δεύτερες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This