Ο Αντώνης Σαμαράς κοιμάται με την εικόνα του Κυριάκου στο προσκεφάλι του

Όσοι περιμένουν αντάρτικο από τον Μεσσήνιο θα διαψευστούν…

Must Read

Η εικόνα που ζήσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, δεν θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε πολιτισμένη και δημοκρατική χώρα της Δύσης. Για την ακρίβεια, θα θεωρείτο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Φανταστείτε σε ένα οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος, να αποκαλυπτόταν ένα σκάνδαλο του μεγέθους της Novartis, και ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του διεξήχθη αυτό το ανοσιούργημα κατά της ίδιας της ζωής των πολιτών και φυσικά των δημοσίων ταμείων, αντί να παραιτείται και να εξαφανίζεται από τον δημόσιο βίο της χώρας, να περιφέρεται ως «θύμα»!

 

Αυτό λοιπόν συνέβη στην Ελλάδα. Μπορεί η δικαιοσύνη να έθεσε την υπόθεση χρηματισμού στο «αρχείο», πέραν όμως της ποινικής ευθύνης σε ένα τέτοιο κολοσσιαίο σκάνδαλο, υπάρχει και η αυτονόητη έννοια της πολιτικής ευθύνης.

Αυτό το εξωφρενικό σκηνικό στήθηκε με αρχιτέκτονα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης ήταν αυτός που επέτρεψε στον Αντώνη Σαμαρά να παριστάνει το αδικημένο θύμα αντί τον πολιτικά ένοχο για ένα έγκλημα κατά της ίδιας του της χώρας.

Την γιορτή του Σωτήρος λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς ανάβει κερί στο εικόνισμα του Κυριάκου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This