Οι σκευωροί της Novartis «χτύπησαν» και στο ευρωκοινοβούλιο

Παγκόσμια σκευωρία με στόχο τον Κυριάκο

Must Read

Είναι προφανές ότι η στοχοποίηση της Εύας Καϊλή, η οποία έγινε αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με την ισχυρή στήριξη Μητσοτάκη, ενώ σύντομα θα εντασσόταν και επίσημα στο κόμμα του Κυριάκου, είναι μία ακόμα σκευωρία σαν αυτή της Novartis.

Μέσω της Εύας Καϊλή, οι σκευωροί που έστησαν και τις πολιτικές διώξεις των 10 πολιτικών προσώπων, προσπαθούν να πλήξουν τον Έλληνα πρωθυπουργό και να του στερήσουν την εξουσία.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέλος στην ΜΚΟ του διακεκριμένου Ιταλού πολιτικού και πρώην ευρωβουλευτή Panzeri, είναι ο πρώην επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ο Ιταλός τώρα βρίσκεται στις φυλακές των Βρυξελλών, ενώ είναι βέβαιο πως θα διερευνηθούν οι ροές χρημάτων από και προς την ΜΚΟ, με τους κακοήθεις σκευωρούς να πιάνουν στο στόμα τους τον κ. Αβραμόπουλο, τον οποίο επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να τον αξιοποιήσει στις επόμενες εκλογές!

Θεωρώ αδιανόητο ένας έντιμος πολιτικός όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να έχει λάβει λεφτά από την ΜΚΟ του Panzeri…

Έπεται ο στενός συνεργάτης της Εύας Καϊλή και πολιτικός συνοδοιπόρος, Ανδρέας Λοβέρδος, με τον οποίο θα έδιναν παρέα τον αγώνα για να γινόταν πάλι ο Κυριάκος μας πρωθυπουργός. Να δεις που από τον έλεγχο των τηλεφώνων που θα κάνουν η Τουλουπάκηδες των Βρυξελλών, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ενοχοποιητικά στοιχεία και για τον άδικο διωκόμενο Λοβέρδο…

Δεν υπάρχει πλέον ουδείς που να αμφιβάλλει ότι πρόκειται για μία νέα σκευωρία με στόχο τον Κυριάκο. Ενδέχεται μάλιστα εκτός από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, να εμπλέκεται και ο ίδιος ο Πούτιν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This