Ηχηρό «Όχι» του Κυριάκου στον Έντι Ράμα

Διαψεύδει όσους τον παρουσιάζουν ως «υποτακτικό πρωθυπουργό»

Must Read

Ο Κυριάκος βάζει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με την στάση του έναντι του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Ο ελληνικός λαός του είχε καταλογίσει παθητική στάση απέναντι στις τρομερές προκλήσεις του αλβανού, αναφορικά με την εικόνα της διεφθαρμένης Ελλάδας που παρουσίασε λίγο πριν την επίσκεψη του Κυριάκου στα Τίρανα, αλλά και για τα δύο μεγάλα «ΝΑΙ» που είχε πει στον Ράμα…

Το πρώτο «Ναι» ήταν στην απαίτηση του Αλβανού, να μην επισκεφτεί την Βόρειο Ήπειρο. Το Μαξίμου βέβαια κάνει λόγο για «δυσμενείς καιρικές συνθήκες», αλλά αυτό μάλλον γίνεται για να κρύψει την καλή διάθεση που επέδειξε ο πρωθυπουργός ο οποίος δεν ήθελε να προσβάλει τον οικοδεσπότη του. Στην Χειμάρρα άλλωστε όπου τον περίμεναν εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες με παραδοσιακές φορεσιές της Βορείου Ηπείρου, επικρατούσε λιακάδα και θερμοκρασία ήταν πάνω από 13 °C.

Το δεύτερο «Ναι» ήταν η αποδοχή του πρωθυπουργού να επισκεφθεί εντέλει τις πατρογονικές εστίες του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου παρέα με τον Αλβανό πρωθυπουργό.

Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα και για το μεγάλο ΟΧΙ. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε κάθετα την πρόταση του έντι Ράμα να γυαλίσουν παρέα τα πυραυλάκια που φέρουν τα τούρκικα Μπαϊρακτάρ, την απόκτηση των οποίων ανακοίνωσε πανηγυρικά ο Αλβανός πρωθυπουργός λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This