Χαρτί και μολύβι για τις ισορροπίες στο Ειδικό Δικαστήριο!

Οι άνθρωποι του Κυριάκου δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη

Must Read

Το σκάνδαλο των υποκλοπών αντιμετωπίζεται από το Μαξίμου ως μία πολύ σοβαρή υπόθεση η οποία ενδέχεται να οδηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ακόμα και στο ειδικό δικαστήριο, εάν δεν ληφθούν τα «κατάλληλα μέτρα».

Ως προς το πολιτικό σκέλος, η προσπάθεια είναι ξεκάθαρη: Η πλήρης αποδόμηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και προσωπικά του Νίκου Ανδρουλάκη, ώστε ακόμα και εάν συγκεντρώνει την απαραίτητη πλειοψηφία στο επόμενο κοινοβούλιο μαζί με τον ΣυΡιζΑ και τα υπόλοιπα κόμματα ώστε να μπορέσει να στείλει τον Κυριάκο στο ειδικό δικαστήριο, να έχει απαξιωθεί πλήρως τόσο ως πολιτικός, όσο και ως καταγγέλλων. 

Σε περίπτωση φυσικά που η Ν.Δ. καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση, στο Μαξίμου δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Οι συνεργάτες του Κυριάκου θεωρούν πως σε καμία περίπτωση βουλευτής της Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει για την παραπομπή του πρωθυπουργού.

Το σκέλος όμως που απασχολεί τους συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι αυτό της δικαιοσύνης. Τα πάντα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και γίνονται ασκήσεις επί χάρτου.

Από την πιθανή σύνθεση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, έως την σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου, όπως αυτές θα προκύψουν από τις αλλαγές στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης, με τις προαγωγές και τις συνταξιοδοτήσεις.

Όποιος λοιπόν νομίζει ότι ο Κυριάκος θα πάει «άκλαυτος» σε περίπτωση ήττας, καλό θα είναι να το ξανασκεφτεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This