«Χέλι» ο Κυριάκος!

Με αριστοτεχνικό τρόπο ελίχθηκε και εξέθεσε βουλευτές και πολιτευτές…

Must Read

Δεκάδες βουλευτές και γαλάζιοι πολιτευτές, έμειναν με την κράτηση για το Μέτσοβο στο χέρι.

Όταν ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα στο Μέτσοβο, ακολούθησε φρενίτιδα. Δεκάδες βουλευτές και πολιτευτές έσπευσαν να κλείσουν καταλύματα στην γραφική πόλη και στην γύρω περιοχή, προκειμένου να συναντηθούν τυχαία με τον Κυριάκο όταν αυτός θα έκανε την βόλτα του στα ιστορικά πλακόστρωτα.

Όπως ήταν επόμενο, οι τιμές εκτοξεύτηκαν και όσοι άργησαν, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο κρεβάτι που θα τους έφερνε πιο κοντά στο όνειρο.

Ο Κυριάκος όμως, μόλις ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα, αποφάσισε να μην μεταβεί στην Ήπειρο, αλλά να προτιμήσει τα γνώριμα λημέρια στα Χανιά, όπου θα είχε όλη την ησυχία για να πάρει τις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Η κοσμοσυρροή που οι μυστικές υπηρεσίες ανέμεναν στο Μέτσοβο, θα είχε κακές συνέπειες στην ψυχολογία του πρωθυπουργού η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη.

Έτσι, όσοι είχαν ήδη μεταβεί στο Μέτσοβο για να μη χάσουν τα λεφτά τους, αφού ακυρώσεις τελευταίας στιγμής δεν έγιναν δεκτές στην πλειοψηφία τους, «απόλαυσαν» τον πρωθυπουργό από το διαδίκτυο με την χαρακτηριστική φωτογραφία που ανέβασε, ξυπόλυτος στην παραλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This