Σιγά μην κάνει ο Κυριάκος εκλογές με τα βρωμόπαιδα δίπλα στις κάλπες!

Ο ήλιος θα καίει όταν ο Κυριάκος προκηρύξει εκλογές

Must Read

Την πιο σωστή και τεκμηριωμένη πρόβλεψη για τον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών του 2023, την άκουσα από τον «γέροντα» ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις δεκαετιών με την οικογένεια, όχι όμως και με την Ντόρα.

Σύμφωνα με τον έμπειρο αλλά και κοινωνό των πιο σκοτεινών παρασκηνίων των τελευταίων δεκαετιών, ο Κυριάκος έχει επεξεργαστεί προσεκτικά το σχέδιο που θα του δώσει την πρωτιά στις εκλογές. Έχει μελετήσει κάθε πιθανή απειλή και έχει βρει τον τρόπο να την απενεργοποιήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τον συνομιλητή μου, η μεγαλύτερη απειλή για την παντοδυναμία του Κυριάκου, είναι η λεγόμενη «νέα γενιά». Μην πάει ο νους σας στους 17ρηδες μόνο, ως «νέα γενιά» ο γέροντας ορίζει ακόμα και αυτούς που έχουν γράψει το «3» μπροστά στο κοντέρ.

Ο δαιμόνιος Κυριάκος λοιπόν, έχει βρει τον τρόπο να ξεφορτωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα: Να προκηρύξει εκλογές όταν η νέα γενιά θα βρίσκεται μακριά από τις κάλπες!

Πως θα γίνει αυτό; Μα φυσικά όταν έχουν σφίξει οι ζέστες και δεκάδες χιλιάδες νέοι θα βρίσκονται μακριά από τις εκλογικές τους περιφέρειες, είτε ως εποχιακοί εργαζόμενοι, είτε για διακοπές.

Με αυτόν τον τρόπο, εάν οι εκλογές προκηρυχθούν αφού έχει ξεκινήσει για παράδειγμα η τουριστική σεζόν, θα είναι αδύνατον για κάποιο νέο να πάρει άδεια και να πληρώσει του κόσμου τα λεφτά σε μεταφορικά, προκειμένου να επιστρέψει στον τόπο που ψηφίζει για να σκίσει το εκλογικό του δικαίωμα!

Έτσι, οι ψήφοι αποδοκιμασίας για την κυβέρνηση, θα μετατραπούν σε αποχή, δηλαδή σε έμμεση στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, διότι έτσι θα μεταφραστούν στο τελικό αποτέλεσμα.

«Σιγά μην κάνει ο Κυριάκος εκλογές με τα βρωμόπαιδα δίπλα στις κάλπες» ήταν τα ακριβή λόγια του γέροντα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This