Νέα σύγκρουση Μητσοτάκη – Δένδια!

Ανακατωσούρα στο Μαξίμου και οργή του πρωθυπουργού

Must Read

Δεν πρόλαβε να λύσει το θέμα με τον τέως βασιλιά ο Κυριάκος και άνοιξε νέο μέγα θέμα, μετά από την επιστολή του Νίκου Δένδια στην ΕΕ με την οποία ζητά κυρώσεις κατά της Τουρκίας, εάν αληθεύει η πληροφορία που μου έδωσαν.

Πάγια τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να μην ζητά κυρώσεις κατά της Τουρκίας, γεγονός που έχει συζητηθεί δυσμενώς από πολλούς. Αυτή όμως είναι η πολιτική του. Η ενέργεια λοιπόν του Νίκου Δένδια φαίνεται ότι εξόργισε τον Κυριάκο, δεν υπάρχει όμως δίαυλος αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο ανδρών για να του μεταφέρει την ενόχλησή του. Για την ακρίβεια, ουδείς από το Μαξίμου έχει το θάρρος να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει το Νίκο Δένδια, ειδικά για να του ασκήσει κριτική. Άρα, η ενόχληση προφανώς θα μεταφερθεί μόλις οι δύο άνδρες συναντηθούν στο περιθώριο κάποιου υπουργικού συμβουλίου.

Το παρασκήνιο σας το μεταφέρω με επιφύλαξη, γιατί δεν το έχω διασταυρώσει: Η ενημέρωση στο Μαξίμου ήρθε από τον επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για την επιστολή Δένδια έσπευσε αμέσως να μιλήσει με τον πρωθυπουργό. Ο Κυριάκος όμως δεν εμφανίστηκε στο τηλέφωνο, (δεν είναι η πρώτη φορά που αρνείται να μιλήσει με τον επίτροπο το τελευταίο χρονικό διάστημα).

Η αγάπη πάντως του Μαργαρίτη για την Τουρκία αλλά και το Κατάρ, δεν είναι κάτι «απόρρητο»…

Έτσι, η ενημέρωση έγινε διά της τεθλασμένης, ενώ η οργή του Κυριάκου όταν ενημερώθηκε ήταν εμφανής.

Το συμβάν εξελίσσεται, οπότε θα σας ενημερώσω για οτιδήποτε νεότερο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This