Η αποθήκη του Σαμ και ο Μανιτάκης ως «σωτήρας» της Λόλας

Από Μηχανής Θεός για την Ηρώδου του Αττικού!

Must Read

Μόνον η θρυλική διαφήμιση του Καρνέισον μπορεί να αποτυπώσει τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα μας.

Οι παλαιότεροι θυμόμαστε την αποθήκη του Σαμ να έχει πάρει φωτιά και να κινδυνεύει η Λόλα. Κάπου εκεί εμφανίζεται ο σοκολάτας Καρνέισον για να τη σώσει.

Διαβάζοντας λοιπόν την απίστευτη παρέμβαση του Αντώνη Μανιτάκη στην Καθημερινή, ήρθε στο μυαλό μου η συγκεκριμένη διαφήμιση. Διότι η κατάσταση στην Ηρώδου του Αττικού, θυμίζει έντονα την αποθήκη του Σαμ, αφού η εξωφρενική πρωτοβουλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου να συγκαλέσει σύσκεψη για τα «προβλήματα της δικαιοσύνης» συνέπεσε με την πρωτοφανούς σκληρότητας επιστολή των 16 Καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου που αποδομούν τις μεθοδεύσεις Μητσοτάκη αναφορικά με τη λειτουργία των θεσμών και της δικαιοσύνης!

Η πρόεδρος δηλαδή παγιδεύτηκε στην «αποθήκη του Σαμ», καθώς ως θεματοφύλακας της λειτουργίας των θεσμών θα έπρεπε στην σύσκεψη να συνταχθεί στο πλευρό των κορυφαίων Συνταγματολόγων, αποκηρύσσοντας τις μεθοδεύσεις Γεραπετρίτη – Μητσοτάκη, παρουσία μάλιστα του Ισίδωρου Ντογιάκου!

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, καθώς η πρόεδρος έχει μετατραπεί σε «μετακλητό» του Κυριάκου, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα. Ίσως και νωρίτερα, αν θυμηθούμε τα μυστικά ραντεβού της με τον Γεραπετρίτη και τις περίεργες αποφάσεις της πριν αναλάβει τα νέα της καθήκοντα…

Ήρθε λοιπόν σήμερα ο Αντώνης Μανιτάκης με το άρθρο του στην Καθημερινή για να δώσει διέξοδο στην πρόεδρο. Η ουσία της παρέμβασης του, παραπέμπει στην αξέχαστη ατάκα του αείμνηστου Χρήστο Τσαγανέα, «άνθρωποι, άνθρωποι, προς τι το μίσος και η αλληλοεξόντωσις, προς τι ο αλληλοσπαραγμός…»

Είμαι πεπεισμένος πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα υιοθετήσει στο ακέραιο την «επιχειρηματολογία» του Αντώνη Μανιτάκη, ώστε να ξεγλιστρήσει από τις Συμπληγάδες, στις οποίες εισήλθε με δική της πρωτοβουλία, θεωρώντας ότι θα κάνει «κρουαζιέρα»: Να τα βρούμε βρε παιδιά, για το καλό του Κυριάκου μας!

Άλλωστε, η πορεία του καθηγητή Αντώνη Μανιτάκη κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Κυριάκου μας, παραπέμπει σε άλλη μία θρυλική ατάκα του αείμνηστου Τσαγανέα: Το «βεβαίως, βεβαίως…» του «καθηγητή» της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο «Ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This