Η κατάρρευση μιας (Προέδρου της) Δημοκρατίας

Μόλις 1 στους 10 Έλληνες έχει θετική γνώμη για την Σακελλαροπούλου

Must Read

Εδώ και χρόνια, οι δημοσκοπικές εταιρείες αποφεύγουν τεχνηέντως να κοινοποιούν τα ευρήματά τους αναφορικά με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η τακτική αυτή γινόταν μόνο και μόνο για να προστατεύουν την πρόεδρο μίας καταρρέουσας Δημοκρατίας. Ουσιαστικά, για να καλύπτουν τον πολιτικό της προϊστάμενο, Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος φέρει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την τραγική του επιλογή. Τραγική επιλογή για την δημοκρατία και το έθνος φυσικά, όχι για τον ίδιο τον Κυριάκο, αφού η κυρία Σακελλαρόπουλου συμπεριφέρεται όχι ως θεματοφύλακας του πολιτεύματος, αλλά ως μετακλητή υπάλληλος του πρωθυπουργού.

Την ιδιότυπη αυτή ομερτά, «έσπασε» η Public Issue.

Μόλις 1 στους 10 Έλληνες έχουν θετική γνώμη για την Σακελλαροπούλου. Εάν προσθέσουμε και την διασταλτική ερμηνεία της θετικής γονείς, φτάνουμε στο τραγικό 30%.

Όλα αυτά παρά την πρωτοφανή ασυλία που απολαμβάνει η Σακελλαροπούλου από τα ΜΜΕ.

Σοκαριστικά τα ευρήματα για την δημοτικότητα της προέδρου της Δημοκρατίας

Για να καταλάβουμε το μέγεθος της κατάρρευσης, τα αντίστοιχα ποσοστά του προκατόχου της, Προκόπη Παυλόπουλου έφταναν το 65%.

Δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ανάλυση για το δείγμα. Πρόκειται για την κατάρρευση μιας (Προέδρου της) Δημοκρατίας. Ας ελπίσουμε να μην συμπαρασύρει μαζί της και την πατρίδα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This