Παρακολουθούσαν τον αρχηγό του στρατεύματος, αλλά δεν τρέχει και τίποτα

Πραξικοπηματίες ή κατάσκοποι;

Must Read

Εγώ τον πιστεύω απόλυτα τον Κυριάκο, όταν λέει ότι δεν παρακολουθούσε αυτός την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Μπορεί υπεύθυνος κατά το νόμο να είναι ο ίδιος, αφού φρόντισε να πάρει την ευθύνη της ΕΥΠ από την πρώτη εβδομάδα της διακυβέρνησης του, αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως ο άνθρωπος είναι αθώος. Δεν διέταξε, δεν γνωριζε.

Αποδείχτηκε όμως ότι κάποιος παρακολουθούσε την ηγεσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, και μάλιστα στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολίτευσης. Όταν η Τουρκία για πρώτη φορά θέτει θέμα ιδιοκτησίας των ελληνικών νησιών και απειλεί ακόμα και με βομβαρδισμό την Αθήνα.

Ποιοι θα είχαν συμφέρον λοιπόν να παρακολουθήσουν τους Έλληνες στρατιωτικούς, εάν δεν το έκανε ο Κυριάκος; Μα φυσικά οι Τούρκοι.

Εάν λοιπόν ο Κυριάκος δεν είναι πραξικοπηματίας και δεν έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία, τότε έχουμε μία πρωτοφανή υπόθεση κατασκοπείας, που όμοια της δεν έχουμε ζήσει τουλάχιστον στην μεταπολίτευση.

Με απλά λόγια, η παρακολούθηση της στρατιωτικής ηγεσίας, οποιασδήποτε χώρας, είναι πράξη κατασκοπείας. Με την συμβουλή μάλιστα της ΕΥΠ. Άρα έχουμε συνδυασμό κατασκοπείας και εσχάτης προδοσίας.

Αλλά δεν τρέχει και τίποτα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This