Αλληλοσπαραγμός: Βορίδης κατά Θεοδωρικάκου, Χρυσοχοΐδη, Νικολάου!

Τους «έδωσε» κανονικά για τον Κασιδιάρη!

Must Read

Η κυβέρνηση σπεύδει ασθμαίνουσα να απαγορεύσει το κόμμα Κασιδιάρη, μήπως και καταφέρει να επιτύχει πεντακομματική Βουλή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές.

Εδώ και χρόνια όμως, κατά παράβαση όλων των κανόνων, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε μετατρέψει τις φυλακές σε «στούντιο»… Με αποτέλεσμα οι απόψεις του να ακούγονται κανονικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός αδιανόητο για οποιονδήποτε κρατούμενο.

Ο Μάκης Βορίδης λοιπόν βρήκε ευκαιρία και τα έχωσε στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Τάκη Θεοδωρικάκο και την Σοφία Νικολάου για αυτή την ασυδοσία, η οποία δεν θα μπορούσε φυσικά να γίνει χωρίς πολιτική ανοχή, αν όχι εντολή.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κώστα Πουλακίδα στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» για το «πως επιτρέπουν στον Κασιδιάρη να κάνει εκπομπές μέσα από τη φυλακή», ο Βορίδης απάντησε:
«Έχετε δίκιο, το ακούω, και γω θα περίμενα πιο περιοριστικό πλαίσιο ειδικά από τη στιγμή που είναι φυλακές υψίστης ασφαλείας»

Κάρφωσε δηλαδή τα τρία πρόσωπα που είχαν την ευθύνη το προηγούμενο χρονικό διάστημα έως και σήμερα.

Αλληλοσπαραγμός, αλλά και ρεσιτάλ ευλυγισίας Βορίδη, που τώρα παρουσιάζεται ως πολέμιος του φασισμού…

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This