Η ξεκούραση του πολεμιστή

Τριήμερη απόδραση για τον πρωθυπουργό

Must Read

Ο κυβερνήτης της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, βρήκε μία σπάνια ευκαιρία προκειμένου να αποδράσει από τις πρωθυπουργικές υποχρεώσεις και να περάσει ένα ανέμελο τριήμερο χαλάρωσης στα Χανιά.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος πέρασε ένα πολύ βαρύ πενθήμερο, το οποίο περιελάμβανε ταξίδι στην Ιαπωνία, τηλέφωνο στον Πέτρο Τατσόπουλο τα ξημερώματα για να το εκφράσει την συμπαράσταση του, ενώ παράλληλα παρευρεθεί στις κηδείες των ηρώων μας πιλότων που χάθηκαν στο τραγικό ατύχημα με την πτώση του Φάντομ.

Το τριήμερο ξεκούρασης κρίθηκε απαραίτητο για την ψυχική υγεία του Κυριάκου, καθώς οι ρυθμοί με τους οποίους εργάζεται είναι φρενήρεις. Ήταν άλλωστε από τις ελάχιστες εβδομάδες που ο Κυριάκος βρισκόταν σε υποχρεώσεις για πέντε συνεχόμενες ημέρες, γι’ αυτό ακριβώς και θα κλέψει μία εργάσιμη προκειμένου να ρεφάρει.

Μακάρι να είχαν όλες οι χώρες τέτοιων δουλευταρά ηγέτη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This