Γκρεμίστηκε η συκοφαντία κατά του Κυριάκου και της Μαρέβα

Οι έγκυροι Φακτ Τσέκερς αποκαθιστούν την αλήθεια

Must Read

Άλλο ένα βρώμικο σχέδιο με σκοπό να πληγεί η υπόληψη του πρωθυπουργού μας, γκρεμίστηκε.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σκοτεινή υπόθεση, στην οποία δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η εμπλοκή προσωπικά του Βλαντιμίρ Πούτιν, του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας και ενδεχομένως των μυστικών υπηρεσιών της Βορείου Κορέας, καθώς είναι γνωστός ο φθόνος του Κιμ κατά του ΚΥΜ (ΚΥριάκου Μητσοτάκη).

Η συντονισμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων από άγνωστο μέχρι στιγμής κέντρο, οργανώθηκε με την παραποίηση γνωστού βιβλίου στο οποίο μέσω ψηφιακής πλαστογραφίας, εμφανιζόταν ως συγγραφέας η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι!

Η σύζυγος του πρωθυπουργού συγκεκριμένα, η οποία ως γνωστόν συζεί με τον πρωθυπουργό, εμφανίστηκε ψευδώς ως συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο»

Το πλαστογραφημένο πρωτοσέλιδο του βιβλίου

Η στόχευση των σκοτεινών κύκλων που εμπνεύστηκαν την συγκεκριμένη συνωμοσία, είναι προφανής: Να θεωρηθεί ο ευφυέστατος και λαμπρός πρωθυπουργός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως ηλίθιος! Με την σφραγίδα μάλιστα της ίδιας της συζύγου του, η οποία τον ξέρει καλύτερα από τον καθένα!

Ευτυχώς, η αντίδραση των διακεκριμένων Φακτσέκερς, «Ελληνικά Χόαξες», ήταν ακαριαία και γκρέμισε το αντιμητσοτακικό και κατ’ επέκταση αντεθνικό σχέδιο: «Όχι, η Μαρέβα δεν είναι συγγραφέας».

Η κατάρριψη της συνωμοσίας κατα του πρωθυπουργού

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This