Κάγκουρες και «φτωχομπινέδες» στοχοποιούν την Σοφία Νικολάου

Η οικονομική επιτυχία του ιστορικού στελέχους της αριστεράς, προκαλεί φθόνο

Must Read

Η αγορά και ανακαίνιση πολυτελούς βίλας στο Ψυχικό από την πολιτεύτρια της Ν.Δ. Σοφία Νικολάου, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. Είναι δύσκολο για τον μέσο Κάγκουρα να χωνέψει ότι ένα πρώην στέλεχος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς όπως η κ. Νικολάου, πουλά ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι, παίρνει και με ευκολία ένα δάνειο μισού εκατομμυρίου €, για να βάλει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του.

Ο φθόνος στην Ελλάδα, δυστυχώς περισσεύει. Αυτό ακριβώς ήταν και το νόημα της παρέμβασης του συζύγου της κ. Νικολάου, δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνου Δαυλού, ο οποίος χαρακτήρισε «φτωχομπινέδες» όσους δεν μπορούσαν να κατανοήσουν την συγκεκριμένη ροή ενεργειών.

Είναι η ίδια κάστα ανθρώπων που δεν μπορεί να κατανοήσει ότι κάποιοι άνθρωποι στην Ελλάδα, προκόβουν. Έχουν πρόσωπο. Μπορούν με ευκολία να παίρνουν δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ως φυσικά πρόσωπα, εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ως κόμματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχίες και προκοπής είναι ότι το μισό υπουργικό συμβούλιο μαζί με τον Κυριάκο, χρωστάνε 13 εκατ. ευρώ, όπως προκύπτει από τα «πόθεν έσχες» τους. Έχουν μάλιστα τέτοιο κοινωνικό εκτόπισμα, ώστε μεγάλο μέρος αυτών των δανείων, συνεχίζουν να υφίστανται αναλλοίωτα με την πάροδο του χρόνου! Κοινώς, δεν χρειάζεται καν να πληρώνουν, αφού οι τραπεζίτες διαβλέπουν στο πρόσωπό τους ένα διαχρονικό success story.

Δυστυχώς, ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας, δεν μπορεί να συλλάβει, να αναγνωρίσει και να ανεχθεί την ανέλιξη κάποιων ανθρώπων. Θεωρούν αδιανόητο μία γυναίκα που ούρλιαζε τα νιάτα της «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», να ανέρχεται ιλιγγιωδώς στην κοινωνική πυραμίδα κράτους – μέλους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Όπως δεν μπορεί να αντιληφθεί πως ο υιός του συγγραφέως «Εβραίοι όλη η αλήθεια», μετατρέπεται στον καλύτερο πελάτη του Αλμπέρ Μπουρλά.

Είχε άδικο ο Δαυλός που τους αποκάλεσε «φτωχομπινέδες»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This