Οι λαϊκιστές φιμώνουν την ελεύθερη φωνή του Άδωνη!

Σιωπητήριο του επέβαλε το Μαξίμου, τουλάχιστον απεσύρθη η άτυπη απαγόρευση για τις δημοσκοπήσεις

Must Read

Μόνο ως πλήγμα για την δημοκρατία, μπορεί να χαρακτηριστεί η αιφνίδια εντολή του Μαξίμου στον Άδωνη, να περιορίσει δραστικά τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις του.

Δυστυχώς, ο λαϊκισμός και η τοξικότητα επικράτησαν. Ένας άνθρωπος βγήκε και είπε αλήθειες, ότι δηλαδή η κυβέρνηση απέκρυψε την επικινδυνότητα του σιδηροδρομικού δικτύου εξαπατώντας τους πολίτες, ώστε να μην χάσει λεφτά η εταιρεία και πληρώνει το τίμημα.

Ευτυχώς, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις ανεξάρτητες δημοσκοπικές εταιρείες. Έπειτα από τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, θα έχουμε επιτέλους την δημοσιοποίηση δύο ερευνών, οι οποίες θα δίνουν προβάδισμα στον Κυριάκο.

Η πρώτη, ενώ μέτρησε προβάδισμα 1,5%, θα ανακοινώσει προβάδισμα 4,5%.

Η δεύτερη, ενώ διαπίστωσε προβάδισμα 2% του ΣΥΡΙΖΑ, επανήλθε στο δρόμο της λογικής και της σχολής Φαναρά και θα ανακοινώσει προβάδισμα περί το 2% για τον Κυριάκο μας.

Σιγά – σιγά επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Κρίμα που ο Άδωνις δεν θα μπορέσει να σχολιάσει το νέο δημοσκοπικό θρίαμβο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νεότερη ενημέρωση: Πριν από λίγο βγήκε η δημοσκόπηση που σας είχα προαναγγείλει. Έπεσα έξω. Αντί για 4,5% έδωσε 4,6% προβάδισμα. Πήραν φωτιά οι μπουλντόζες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This