Η ευφυΐα του Κυριάκου και οι άφρονες που τον πίεζαν για εκλογές

Πώς είναι δυνατόν να του προτείνουν προσφυγή στις κάλπες, με τόσες υποθέσεις ανοιχτές;

Must Read

«Είστε τρελοί που θέλετε τώρα εκλογές; Αν δεν κλείσουμε τώρα τα θέματα, θα μπλέξουμε!»

Με αυτά τα λόγια απάντησε κορυφαίος συνεργάτης του Κυριάκου στην ομάδα βουλευτών που απαιτούσαν την άμεση προσφυγή στις κάλπες, βλέποντας ότι το κλίμα όχι μόνο δεν πρόκειται να αναστραφεί, αλλά καθημερινά θα επιβαρύνεται με απρόβλεπτες συνέπειες, μέχρι τον Ιούνιο.

Σε αντίθεση με τον Κυριάκο, οι κοντόφθαλμοι βουλευτές, ενδιαφέρονται μόνο για την επανεκλογή τους και όχι για την σωτηρία του αρχηγού τους και άλλων στελεχών του κόμματος Μητσοτάκη, τα οποία έχουν ανοιχτές υποθέσεις με την δικαιοσύνη.

Πως είναι δυνατόν να προτείνουν στον Κυριάκο να φύγει μία ώρα αρχύτερα από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τρέχουν έρευνες, δικογραφίες, μηνύσεις για ανθρώπους που στήριξαν το επιτελικό κράτος; Δεν μπορούν να αντιληφθούν δυστυχώς ότι η θητεία του Ισίδωρου Ντογιάκου λήγει στο τέλος Μαΐου και έπειτα η κατάσταση για όσους έχουν ανοιχτές εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη, θα γίνει αφόρητη.

Από τις υποκλοπές έως τα Τέμπη και τις απευθείας αναθέσεις της Σοφίας Νικολάου, οι νάρκες για την προσωπική επιβίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πολλές. Κάθε μία από αυτές τις υποθέσεις, και ακόμα περισσότερες, μπορεί να οδηγήσει τον ίδιο τον κυβερνήτη στο ειδικό δικαστήριο με βαρύτατες κατηγορίες.

Όσοι λοιπόν πιέζουν τον Κυριάκο να προσφύγει τώρα στις κάλπες, ενδιαφέρονται μόνο για την πολιτική τους επιβίωση και την διάσωση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν δίνουν δεκάρα για την σωτηρία του πρωθυπουργού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This