Ο θεσμός της προεδρίας δεν προσφέρεται για διακόσμηση

Άλλη μία πρωτιά για τη χώρα μας

Must Read

Ο Ερντογάν έστειλε ευχετήρια επιστολή στον Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου. Η ενέργεια αυτή έγινε πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ.
Περιέργως όμως ουδείς ασχολήθηκε με το πρωτοφανές ατόπημα τόσο του Τούρκου προέδρου, όσο και του Έλληνα πρωθυπουργού που αποδέχτηκε την επιστολή.

Αυτό, διότι η επιστολή θα έπρεπε να απευθύνεται στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και όχι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν έχει σημασία εάν η συγκεκριμένη πρόεδρος συμπεριφέρεται ως μετακλητή υπάλληλος του πρωθυπουργού. Δεν έχει σημασία εάν ο Κυριάκος πιστεύει πως είναι θεόπεμπτος, ισόβιος ηγέτης, Μωυσής, Τσώρτσιλ ή οτιδήποτε άλλο.

Αυτά αφορούν το εσωτερικό μέτωπο, όπου ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πολίτευμα σε προσωπικό του τσίρκο, τους υπουργούς σε κλόουν και την ΠτΔ σε κομοδίνο. Ο Ερντογάν όμως θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την περίεργη διασύνδεση που έχει με τον Κυριάκο, ώστε να φτάνει στο σημείο να αγνοεί πλήρως την πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδας. Ειδικά μετά τις αποκαλύψεις της Εστίας της Κυριακής.

Τα ανέκδοτα περί «θηλυκού κηφήνα» λοιπόν, περιττεύουν. Εδώ τίθεται μείζον πολιτειακό θέμα, με εθνικές διαστάσεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This