Τηλέφωνα σε καναλάρχες από το Μαξίμου για να εξαφανιστούν οι δηλώσεις Αναστασιάδη!

Προ των πυλών η «λίστα Κοττάκη»!

Must Read

Σε μπελάδες αλλά και έξοδα φαίνεται ότι έβαλε το Μέγαρο Μαξίμου η Εστία της Κυριακής, με την αποκάλυψη για τις δηλώσεις Αναστασιάδη σύμφωνα με τις οποίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως πράκτορας της Τουρκίας.

Για την ακρίβεια, ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη προδοτική συμπεριφορά έναντι της Κύπρου αλλά και της Ελλάδας, καθώς η ακύρωση του αγωγού East Med, ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία κατά των ελληνικών συμφερόντων.

Λογικά, αυτές οι δηλώσεις και οι αποκαλύψεις θα έπρεπε να έχουν γίνει κύριο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ, τα δελτία ειδήσεων, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Δεν υπάρχει προηγούμενο στη νεότερη ιστορία, όπου Πρόεδρος της Κύπρου να καταγγέλλει Κυβερνήτη της Ελλάδας για προδοσία.

Εδώ όμως φάνηκε για άλλη μια φορά η αρτιότητα και αποτελεσματικότητα των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από την Παρασκευή το μεσημέρι, τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά. Καναλάρχες, παρουσιαστές, εκδότες και άλλοι, έλαβαν μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να προβάλουν την συγκεκριμένη αποκάλυψη και αν είναι δυνατόν, να αποκρύψουν πλήρως και το πρωτοσέλιδο της Εστίας.

 

Τα κατάφεραν. Χρειάστηκε βέβαια να βάλουν και το χέρι στην τσέπη, την δική μας φυσικά. Η νέα λίστα ήταν ούτως ή άλλως στα σκαριά λόγω των εκλογών, τώρα όμως τα πράγματα διογκώνονται και επιταχύνονται. Το νέο πλέγμα οικονομικών ενισχύσεων και διευκολύνσεων στα συστημικά ΜΜΕ, θα μπορούσε να ονομαστεί και «Λίστα Κοττάκη». Η συντόμευση του  «Λίστα με λεφτά για να μην παίξετε την αποκάλυψη Κοττάκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This