Ο ΣυΡιζΑ οφείλει να σταματήσει κάθε έρευνα για την βίλα της Τήνου

Απαιτείται ανθρωπιά αυτές τις άγιες ημέρες

Must Read

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις με την συγκλονιστική συνέντευξη της Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη στην εφημερίδα Τα Νέα, η αξιωματική αντιπολίτευση οφείλει να σταματήσει όλες τις ενέργειες που συνδέονται με την έρευνα με την βίλα της συζύγου του πρωθυπουργού στην Τήνο.

Δε λέω πως ο ΣυΡιζΑ έκανε λάθος προβαίνοντας στις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως την επικοινωνία του με τις πλατφόρμες οι οποίες προωθούν την βίλα της Τήνου για βραχυχρόνια ενοικίαση. Άλλωστε, μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όλη η Ελλάδα πίστευε πως το πολυτελές ακίνητο ανήκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά όμως την επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας στην οποία αναφέρεται ρητά ότι η βίλα ανήκει στην σύζυγό του πρωθυπουργού και όχι στον πρωθυπουργό και έπειτα από την συγκινητική παρέμβαση της Μαρέβα, Μεγάλη Παρασκευή μάλιστα, η έρευνα αυτή στρέφεται πλέον ευθέως κατά της συζύγου του πρωθυπουργού.

Ακόμα λοιπόν και αν βρεθεί η αδιευκρίνιστη εταιρεία η οποία εισπράττει τα ενοίκια ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δεν θα τεκμηριωθεί εμπλοκή του ίδιου του Κυριάκου. Άλλωστε το κόμμα και πιθανότατα το νομικό επιτελείο Μητσοτάκη, φρόντισε έγκαιρα να βάλει μπροστά την Μαρέβα.

Ας επιδείξουμε λοιπόν ανθρωπιά και πολιτικό πολιτισμό αυτές τις θείες ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This