Σχέδιο αποστασίας: «Οι απατεώνες και τα ερπετά έχουν κακό τέλος»

Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να αντιληφθεί το μεγαλείο του Κυριάκου

Must Read

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, με μία εξαιρετικά σκληρή ανάρτηση στο facebook, αποκάλεσε τους εν δυνάμει «αποστάτες» και όσους απεργάζονται σενάρια αποστασίας από την κυβέρνηση, ως «απατεώνες, φίδια που θα έχουν κακό τέλος».

Δυστυχώς, φαίνεται ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, δεν μπορεί να αντιληφθεί το μεγαλείο της πολιτικής σκέψης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όταν ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για «πολύχρωμη κυβέρνηση», είναι σαφές τι εννοεί. Θα κάνει ο άνθρωπος, μεταγραφές. Όπως ακριβώς γίνεται και στο ποδόσφαιρο. Θυμηθείτε για παράδειγμα, τον τεράστιο Έλληνα τερματοφύλακα, Νίκο Σαργκάνη, ο οποίος συμπτωματικά κατεβαίνει υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Πόσο εύκολα είχε αλλάξει την κόκκινη φανέλα σε πράσινη και μεγαλούργησε, όπως άλλωστε έπραξε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στην πολιτική.

Ο άνθρωπος που ακόμα και ο Γιωργάκης Παπανδρέου τον είχε διώξει με τις κλωτσιές, βρέθηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατέληξε να είναι ο «αόρατος πρωθυπουργός» της χώρας εδώ και τέσσερα χρόνια!

Το σχέδιο λοιπόν του Κυριάκου, είναι εξαιρετικά απλό: Θα χτυπήσει όποιον παίκτη μπορεί, προκειμένου να παραμείνει στην κυβέρνηση. Δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτα. Εδώ έκανε υπουργό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος κατηγορούσε τη Νέα Δημοκρατία ότι μετατρέπει την Αθήνα σε Καμπούλ, με αποτέλεσμα ο ίδιος να την μετατρέψει σε Χαρτούμ.

Όπου διαπιστωθεί ότι οι πόρτες είναι «κλειστές», ο Κυριάκος έχει το αντίδοτο: Θα διαρρέει φήμες για επικείμενες σκοτεινές συμφωνίες, ώστε να δημιουργεί εσωκομματικά προβλήματα στους αντιφρονούντες.

Τι να κάνει ο άνθρωπος; Να ρισκάρει να βρεθεί αύριο – μεθαύριο εκτός κυβέρνησης και εκτός προεδρίας της Ν.Δ. και να τον σέρνουν στα ειδικά δικαστήρια;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This