Απάνθρωπο το χτύπημα του Χάρβαρντ στον Κυριάκο

Ο πρωθυπουργός του Κολάμπια και η αχαριστία

Must Read

Αχαριστία, αλητεία, τοξικότητα, δόλια απόπειρα εξευτελισμού, έως και συριζαϊσμός. Μόνον με αυτούς τους όρους μπορεί να περιγραφεί το βρώμικο και απάνθρωπο χτύπημα του Χάρβαρντ στον Κυριάκο μας, λίγες εβδομάδες πριν από τις εθνικές εκλογές.

Το πρώτο σκέλος του χτυπήματος, ήταν πολιτικό: Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣυΡιζΑ, τοποθετήθηκε ο Όθων Ηλιόπουλος γιατρός καθηγητής στην ιατρική σχολή του Χάρβαρντ, ερευνητής που εργάζεται στην ανακάλυψη μοριακών στόχων για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου.

Πως επέτρεψε το Χάρβαρντ να γίνει κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν να κατεβαίνει ο ΣυΡιζΑ του λαϊκισμού και της τοξικότητας με τέτοιον επιστήμονα επικεφαλής και ο Κυριάκος, ο πρωθυπουργός του Κολάμπια να κατεβαίνει με την Αγαπηδάκη που υμνούσε τα …κακάκια του Πολάκη;

Το δεύτερο χτύπημα όμως, είναι προσωπικό και πραγματικά απάνθρωπο: Το ετήσιο βραβείο του Χάρβαρντ θα απονεμηθεί στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (!!) καθώς έχει επιλεγεί ως μια από τις πέντε εξέχουσες προσωπικότητες των αποφοίτων της σχολής που ξεχώρισαν για τις ηγετικές τους ικανότητες!

Πρόκειται φυσικά για φάρσα, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει καταγραφεί ως ο πιο άχρηστος πρωθυπουργός των τελευταίων δεκαετιών, σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Αντίθετα, ο Κυριάκος είναι ο ορισμός της αριστείας, ένας πραγματικός κυβερνήτης, ένας αδιαμφισβήτητος ηγέτης, ο οποίος έχει υμνηθεί όπως οι φεουδάρχες από τους τροβαδούρους του Μεσαίωνα.

Το Χάρβαρντ λοιπόν αγνοεί παντελώς τον Μωυσή, το Τσιτάχ της Μεσογείου, τον σιμουλτανέ, τον Ηρακλή, τον Τσώρτσιλ, τον Αη Γιώργη της πολιτικής και βραβεύει τον Αντώνη Σαμαρά.

Σκληρό, πρόστυχο και απάνθρωπο χτύπημα από το Χάρβαρντ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This