«Φύγε Άκη»: Στα όρια του ο Κυριάκος με τον Σκέρτσο

Αντιλήφθηκε τον ολέθριο ρόλο του

Must Read

Δυστυχώς, ο Κυριάκος δεν έχει το χρόνο να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να ανακοινώσει την αποπομπή του Άκη Σκέρτσου από το επικοινωνιακό επιτελείο.

Αντιλήφθηκε πάντως έστω αργά ότι ο Σκέρτσος, ιστορικό στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συνεργάτης κολοσσών όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, τον καταστρέφει λίγο πριν τις εκλογές.

Οι τρεις παρεμβάσεις του εκπροσώπου για το σκάνδαλο των υποκλοπών, το γενικό λογιστήριο του κράτους και φυσικά τις γερμανικές αποζημιώσεις, προκάλεσαν μεγάλα πλήγματα προσωπικά στο προφίλ του Κυριάκου.

Έτσι λοιπόν, σήμερα ο Κυριάκος έστειλε τον Σκέρτσο κυριολεκτικά στην γωνία, μακριά του. Θυμίζοντας την τιμωρία των μαθητών στην Βρετανία πριν από λίγες δεκαετίες, όπου τους έβαζαν στην γωνία της αίθουσας με καπελάκι που να γράφει «βλαμμένος»…

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο από την σημερινή συνέντευξη τύπου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This