«Γιατί μου λες ψέματα»; Νέο επεισόδιο με δημοσκόπηση για το λεκανοπέδιο

Πλήρωσε από την τσέπη του την δημοσκόπηση και διαπίστωσε ότι του είπαν ψέματα!

Must Read

Παρά το ευνοϊκό κλίμα που επικρατεί στην κυβέρνηση λόγω των δημοσκοπήσεων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες έχουμε σφοδρές αντιδικίες μεταξύ υποψηφίων που προβαίνουν σε δικές τους μετρήσεις και τα αποτελέσματα είναι τελείως αντίθετα…

Σας ενημέρωσα για την αντιδικία που είχαν τρεις (υποψήφιοι πλέον) βουλευτές, δύο από την Θεσσαλονίκη και ένας από την Α Αθήνας, μετά από τις δημοσκοπήσεις που πλήρωσαν από την τσέπη τους και έδειξαν μεγάλη πτώση των ποσοστών της Ρόδου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εκλογή τους.

Το τελευταίο επεισόδιο διεμείφθη μετά από την δημοσκόπηση που έκανε κορυφαίος αυτοδιοικητικός για το «λεκανοπέδιο». Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, καθώς η Ν.Δ. φαίνεται να χάνει 8 μονάδες από τα ποσοστά που κατέγραψε το 2019.

Ο αυτοδιοικητικός που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ριχτεί στο πλευρό του Κυριάκου για να τον βοηθήσει στις εθνικές εκλογές, έγινε κυριολεκτικά έξαλλος. Εκδήλωσε μάλιστα την οργή του στην Πειραιώς, σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει ότι η εικόνα ήταν ευνοϊκή, άρα και η δική του εκλογή, σίγουρη.

«Γιατί μου λες ψέματα; Εδώ παίζεται η ζωή μου!» Ήταν το ξέσπασμα του κορυφαίου αυτοδιοικητικού

Τέταρτο κρούσμα μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This