Λυσσαλέος αγώνας και χιλιάδες ευρώ για τις 180 έδρες!

Ο Άδωνις ήξερε καλά τι έλεγε

Must Read

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες με την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, κυριολεκτικά δεν έχει προηγούμενο. Είναι μάλιστα αντιστρόφως ανάλογο της εικόνας της πολιτικής σκηνής, όπου το κόμμα του Κυριάκου τρέχει κυριολεκτικά μόνο του!

Όλες οι κυλιόμενες του Μεγάρου Μαξίμου δείχνουν άνετη αυτοδυναμία, με τον ΣυΡιζΑ να έχει καταθέσει τα όπλα, ενώ το ΠΑΣΟΚ παρά την εγρήγορση στην οποία βρίσκεται, δεν φαίνεται να καταγράφει σημαντικά κέρδη. Το γεγονός αυτό καθιστά την πρωτοφανή εγρήγορση του επικοινωνιακού μηχανισμού της Πειραιώς, ακόμα πιο περίεργη.

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χρήση άκρως εξελιγμένης αμερικανικής πλατφόρμας προώθησης άρθρων που κυριολεκτικά ισοπεδώνουν προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣυΡιζΑ, στρατιές από εικονικούς λογαριασμούς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργούν ένα περιβάλλον που θα ήταν εξηγήσιμο μόνο εάν το διακύβευμα των επόμενων εκλογών ήταν η πρωτιά…

Καθίσταται λοιπόν ξεκάθαρο ότι στόχος του Κυριάκου δεν είναι η αυτοδυναμία που την έχει ήδη εξασφαλίσει, αλλά η παντοδυναμία με 180 έδρες στην επόμενη βουλή.

Στόχος που φυσικά δεν σχετίζεται με καμία «τροποποίηση του Συντάγματος» όπως επιμένει να διαδίδει η κεντροαριστερά, αλλά η προσφυγή στην Χάγη με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας που θα προκύψει από την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου. Για να εφαρμοστεί μία τέτοια απόφαση, θα απαιτηθεί αυξημένη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This