Το θερμό επεισόδιο Κυριάκου με μεγαλοξενοδόχο

Ο συντοπίτης που τον εξόργισε!

Must Read

Ο εν αναμονή πρωθυπουργός δίνει πλέον σαφή δείγματα γραφής για το τι θα κάνει ακόμα και με υποστηρικτές του, ακόμα και με συντοπίτες του, έπειτα από τον εκλογικό θρίαμβο που έρχεται.

Ο Κυριάκος θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στη μεταπολίτευση που θα κυβερνά χωρίς αντιπολίτευση. Αυτό θα του δώσει τη δυνατότητα να έλθει σε ρήξη ακόμα και με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία τον στήριξαν λυσσαλέα και περιμένουν ανταπόδοση.

Θα επιχειρήσει να κάνει δηλαδή ότι προσπάθησε και ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, του οποίου η βασική του αρχή ήταν ότι «με το κεφάλαιο τα έχουμε καλά πριν τις εκλογές. Μετά τις εκλογές τους δίνουμε να καταλάβουν ποιος είναι το αφεντικό»!

Η οριακή πλειοψηφία όμως με την οποία κυβερνούσε, τον οδήγησε στην συντριβή με τα οικονομικά συμφέροντα να καταγραφούν τον πρώτο θρίαμβο της μεταπολίτευσης έπειτα από την συντονισμένη πτώση του.

Τραγική ειρωνεία; Ο άνθρωπος που κουβάλησε την βαλίτσα με τα αργύρια τότε, είναι σήμερα ο πιο στενός υποστηρικτής του γιου!

Το πρώτο θύμα λοιπόν της παντοδυναμίας του Κυριάκου, φαίνεται ότι είναι ένας συντοπίτης του, μεγαλοξενοδόχος, ο οποίος περίμενε ότι θα εισπράξει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το Δημόσιο για μία παλιά υπόθεση. Έπεσε λοιπόν στον κουβά με προσωπική παρέμβαση του τέως πρωθυπουργού!

Με αυτή την ενέργεια, ο Κυριάκος υλοποίησε στο ακέραιο την διδαχή του πατρός του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This